Τα περισσότερα μικρά κορίτσια ονειρεύονται να γίνουν πριγκίπισσες. Αυτά τα παιδιά, που έχουν υποφέρει τόσο πολύ στη ζωή τους, προορίζονται να ζήσουν όντως σαν βασίλισσες σε κάστρο, χάρη στην καλοσύνη μιας μαμάς αλλά και πολλών ευγενικών ανθρώπων από όλο τον κόσμο!
Κακοποιημένα κορίτσια από την Κένυα θα ζήσουν σε ένα "Κάστρο" χάρη στην καλοσύνη μιας μαμάς!
Η Rafiki Mwema – που σημαίνει “Πιστός Φίλος” – είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που εκπαιδεύει, φιλοξενεί και φροντίζει μικρά κορίτσια από την Κένυα που έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Το σπίτι όμως που μένουν τα παιδιά, γεμίζει γρήγορα. Έτσι, τα κορίτσια που φτάνουν στην εφηβεία, αναγκάζονται να φεύγουν από το σπίτι και να επιστρέφουν στα χωριά τους. Και εκεί ζουν χωρίς τη συναισθηματική και ιατρική στήριξη που τόσο έχουν ανάγκη.
Κακοποιημένα κορίτσια από την Κένυα θα ζήσουν σε ένα "Κάστρο" χάρη στην καλοσύνη μιας μαμάς!
Όταν η ιστορία των έφηβων κοριτσιών που εγκαταλείπουν το σπίτι έγινε γνωστή, 7.700 άνθρωποι από όλο τον κόσμο άνοιξαν την καρδιά τους – και τα πορτοφόλια τους – για να εξασφαλίσουν ότι αυτά τα κορίτσια θα παραμείνουν όλα μαζί.

Την αρχή έκανε μια μαμά από την Αυστραλία, η Σάρα Ρότζερς, η οποία ξεκίνησε μια εκστρατεία στο GoFundMe με στόχο να συγκεντρωθούν 75.000 δολάρια.

Με τα χρήματα αυτά η Ρότζερς πίστευε ότι θα μπορούσε να χτιστεί ένα καινούργιο σπίτι, στο οποίο θα έμεναν αποκλειστικά οι έφηβες που μεγάλωσαν στο Rafiki, τις οποίες η Ρότζερς τις αποκαλεί Queens (Βασίλισσες).
Κακοποιημένα κορίτσια από την Κένυα θα ζήσουν σε ένα "Κάστρο" χάρη στην καλοσύνη μιας μαμάς!
Τελικά ο έρανος της Ρότζερς είχε απρόσμενη επιτυχία. Σε έναν μόνο μήνα είχαν συγκεντρωθεί 200.000 δολάρια!

Όλα πλέον έχουν πάρει το δρόμο τους.. Το νέο θεραπευτικό κέντρο, γνωστό και ως “Κάστρο της Βασίλισσας” θα προσφέρει ένα πιο ανεπτυγμένο πρόγραμμα θεραπείας και υποστήριξης στις εφήβους του Rafiki.

Ορισμένοι δωρητές μάλιστα προσφέρθηκαν να χρηματοδοτήσουν, όχι μόνο την κατασκευή του “Κάστρου”, αλλά και την ιατρική περίθαλψη των κοριτσιών.

Μείνετε σε επαφή με τις δραστηριότητες της φιλανθρωπικής οργάνωσης μέσω του Facebook και του Instagram.