Με το που ανέβηκε στη σκηνή, έκλεψε την παράσταση. Προσέξτε τα χαριτωμένα ποδαράκια της!
Advertisement

Η Audrey Dethrey είναι ένα χαρούμενο, 6χρονο κορίτσι που έχει ένα από τα πιο σπάνια σύνδρομα του κόσμου. Η Audrey πάσχει από το Σύνδρομο Diamond Blackfan Anemia, μια σπάνια ασθένεια η οποία εκδηλώνεται κατά τη διάρκεια της πρώιμης βρεφικής και παιδικής ηλικίας και προκαλείται από την αδυναμία παραγωγής ερυθρών αιμοσφαιρίων από το μυελό των οστών.

Με το που ανέβηκε στη σκηνή, έκλεψε την παράσταση. Προσέξτε τα χαριτωμένα ποδαράκια της!

Advertisement

Τη εξαιρετική σπανιότητα του συνδρόμου μαρτυρά το γεγονός ότι προς το παρόν, έχουν καταγραφεί μόνο μερικές εκατοντάδες περιπτώσεις ατόμων που φέρουν το σύνδρομο σε όλο τον κόσμο.

Παρά την ασθένειά της, η οποία πολύ συχνά την αναγκάζει να ζει με έντονους πόνους, η Audrey δεν παραιτείται από τη ζωή. Η μεγάλη της ελπίδα: Ότι θα έρθει κάποτε η μέρα που οι γιατροί θα καταφέρουν να βρουν θεραπεία για την ασθένεια της.

Προκειμένου να κάνει γνωστή σε όλο τον κόσμο την ασθένεια της αλλά και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη, η μικρή Audrey ανέβηκε στη σκηνή, χόρεψε Zumba και.. έκλεψε την παράσταση.

Βλέποντας την Audrey να χορεύει τόσο καλά δεν μπορείς να μην χαμογελάσεις. Οι χορευτικές της κινήσεις λιώνουν και την πιο σκληρή καρδιά..

 

Advertisement