Κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού ταξιδιού στο ζωολογικό κήπο, μια έγκυος γυναίκα παρατήρησε ότι ο Rajan ο ουρακοτάγκος κοίταζε επίμονα την κοιλιά της.

Έτσι πλησίασε περισσότερο στο τζάμι και άγγιξε την κοιλιά της στο γυαλί. Τι έκανε ο ουρακοτάγκος στη συνέχεια; Τη φίλησε!

Μια έγκυος ακούμπησε την κοιλιά της στο τζάμι. Δείτε τι έκανε αυτός ο ουρακοτάγκος!
Η 37 εβδομάδων έγκυος γυναίκα με τον σύντροφο της επισκέφθηκαν τον ζωολογικό κήπο του Colchester στις 13/07/2015 και έμειναν κατάπληκτοι όταν ο Rajang ο ουρακοτάγκος προσπάθησε να φιλήσει την κοιλιά της μέσα από το τζάμι. Όταν ο σύντροφος της έβαλε το χέρι του στο σημείο που πριν είχε ακουμπήσει την κοιλιά της η έγκυος γυναίκα, ο ουρακοτάγκος τον κοίταξε με άγριο βλέμμα.

Στη συνέχεια η γυναίκα ξαναπλησίασε και ακούμπησε πάλι την κοιλιά της στο τζάμι. Ο ουρακοτάγκος έκανε πάλι το ίδιο. Πλησίασε και φίλησε την κοιλιά της!

“Ήταν ένα μοναδικό ζώο που άγγιξε τις καρδιές μας”, είπε ο σύντροφος της γυναίκας. Και όχι μόνο τις δικές του. Το βίντεο με την συγκινητική κίνηση του ουρακοτάγκου έχει μέχρι σήμερα πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές στο Youtube!