Μια γυναίκα είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της όταν βρήκε στο δρόμο της ένα κουτί. Αυτός που το πλησίασε πρώτος ήταν ο σκύλος της που άρχισε να το μυρίζει. Η γυναίκα πλησίασε, διάβασε το μήνυμα και όταν άνοιξε το κουτί, βρέθηκε μπροστά σε μια σπαρακτική έκπληξη!

Μέσα υπήρχε αυτό το πολύ μικρό γατάκι!

Μια γυναίκα βρήκε ένα κουτί που έγραφε κάτι απ' έξω. Αλλά αυτό που υπήρχε μέσα..
Ήταν λίγο κοκαλιάρικο, αλλά κατά τα άλλα φαίνονταν αρκετά καλά στην υγεία του. Αλλά γιατί κάποιος να το βάλει μέσα στο κουτί και να το παρατήσει στην άκρη του δρόμου;

Το μήνυμα πάνω στο κουτί έγραφε:  
Μια γυναίκα βρήκε ένα κουτί που έγραφε κάτι απ' έξω. Αλλά αυτό που υπήρχε μέσα..
«Ο φίλος της μαμάς μου, είναι κακός μαζί μου. ‘Έχω απελπισμένα ανάγκη ένα σπίτι που θα με αγαπούν :(“.

Μπορεί το περιεχόμενο του κουτιού να προκάλεσε την έκπληξη της γυναίκας, το σημείωμα όμως που υπήρχε γραμμένο στο κουτί, άγγιξε ακόμα και βετεράνους διασώστες ζώων.

Τα μέλη της φιλοζωικής οργάνωσης MEOW Cat Rescue έγραψαν στο Facebook:

“Ο σκύλος της γυναίκας μύρισε το κουτί και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον. Η διαίσθησή της την οδήγησε να το ελέγξει. Όταν κοίταξε μέσα, βρήκε αυτό το μικρό χνουδωτό πλάσμα. Ένα μικρό και τέλειο γατάκι, στο έλεος όποιου έβρισκε το κουτί”.

Σήμερα το γατάκι ζει σε ένα θετό σπίτι με παρόμοιας ηλικίας γατάκια, σύμφωνα με το MEOW. Το καταφύγιο λέει ότι επειδή είναι ακόμη πολύ μικρό, δεν θα είναι διαθέσιμο για υιοθεσία για αρκετούς μήνες ακόμη.

“Έχουμε περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις”, γράφουν στο Facebook τα μέλη της φιλοζωικής. “Αλλά θα πρέπει να ευχαριστήσουμε το γενναίο παιδί που ήξερε ότι το γατάκι αξίζει καλύτερη μεταχείριση αλλά και την ευγενική γυναίκα που το βρήκε και το έσωσε”.