Μια γυναίκα πηγαίνει στο ταμείο για να πληρώσει. Προσέξτε τι κάνει ο άντρας πίσω της
Advertisement

Τι παράξενο μπορεί να σας συμβεί ενώ ψωνίζετε σε κάποιο σουπερμάρκετ; Να εμφανιστεί κάποιος άγνωστος από το πουθενά και να πληρώσει το λογαριασμό σας, είναι μια πολύ καλή απάντηση!

Δυο άντρες, ο Mike Lewis και ο Rob Westerman, αποφάσισαν να χαρίσουν λίγη χαρά σε μερικούς πελάτες ενός σουπερμάρκετ του Σινσινάτι. Αν τα κατάφεραν; Θα το ανακαλύψετε μόλις δείτε τις αντιδράσεις τους.
Μια γυναίκα πηγαίνει στο ταμείο για να πληρώσει. Προσέξτε τι κάνει ο άντρας πίσω της
Τη στιγμή που οι πελάτες πλησίαζαν στο ταμείο για να πληρώσουν, ο Westerman έβγαζε από την τσέπη του χρήματα και πλήρωνε για αυτούς λέγοντας τους “Ο θεός είναι καλός”. Την ίδια στιγμή ο Lewis στεκόταν με μια κάμερα και κατέγραφε τις αντιδράσεις τους οι οποίες ήταν πολύ συγκινητικές.

Advertisement

Ο σκοπός των Lewis και Westerman είναι να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να προσφέρουν. Και μάλλον τα κατάφεραν αν κρίνουμε από τα λόγια μιας ευεργετημένης κοπέλας: “Τώρα θα το κάνω και εγώ για τον επόμενο πελάτη”.

Μια πράξη καλοσύνης δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη. Μπορείτε να προσφέρετε σε κάποιον συνάνθρωπο σας χωρίς να ξοδέψετε χρήματα. Υπάρχουν πολλά απλά πράγματα που αν τα κάνετε θα βοηθήσετε κάποιον που έχει ανάγκη. Μπορείτε να κρατήσετε την πόρτα ανοιχτή για να μπει μια μαμά που κρατάει το μωράκι της, μπορείτε να βοηθήσετε έναν ηλικιωμένο να διασχίσει το δρόμο ή να σηκωθείτε από τη θέση σας στο λεωφορείο και να την προσφέρετε σε μια έγκυος γυναίκα.

Δείτε τα πρόσωπα αυτών των ανθρώπων. Δεν θα ήταν όμορφο το χαμόγελο τους να το όφειλαν σε εσάς;

 

Advertisement