Η Νικόλ Πάουλιν είναι μια μητέρα ενός αγοριού έξι ετών. Στη σελίδα της στο Facebook, δημοσίευσε μια συγκινητική ιστορία σχετικά με το τι χρειάζεται για να μεγαλώσεις έναν πραγματικό άνδρα.
Μια μαμά βρήκε το καλύτερο τρόπο να διδάξει στο γιο της το σεβασμό
Η ιστορία της πολύ σύντομα έγινε viral. Όταν την διαβάσετε στη συνέχεια μέσα από το dinfo.gr θα καταλάβετε γιατί..

«Μία φορά το μήνα ο έξι ετών γιος μου με βγάζει έξω για φαγητό. Ανοίγει τις πόρτες για να περάσω, τραβάει την καρέκλα για να κάτσω, μου μιλά για το πως πέρασε την ημέρα του και με ρωτάει πώς πέρασα την δική μου.

Στη συνέχεια θα ζητήσει και θα πληρώσει το λογαριασμό με χρήματα που κέρδισε από τις δουλειές που του αναθέτω. Φυσικά, θα αφήσει και φιλοδώρημα στο σερβιτόρο.
Μια μαμά βρήκε το καλύτερο τρόπο να διδάξει στο γιο της το σεβασμό
Με τον τρόπο αυτό προσπαθώ να τον διδάξω πως να αντιμετωπίζει μια γυναίκα που βγήκε μαζί της ραντεβού. Πώς να δείχνει το σεβασμό του στη γυναίκα που αγαπάει (αυτή τη στιγμή αυτή η γυναίκα είναι η μαμά του..).

Μόλις καθίσουμε στο τραπέζι μας τοποθετούμε το τηλέφωνο μακριά (εκτός από τη στιγμή που το πήρα για να τραβήξω αυτή τη φωτογραφία) και μιλάμε ο ένας στον άλλο για το πως περάσαμε τη μέρα μας, τα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε κλπ.

Τον μαθαίνω τρόπους καλής συμπεριφοράς στο τραπέζι και ότι είναι αγένεια να ασχολείσαι με το τηλέφωνό σου όταν έχεις βγει ραντεβού με τη μαμά σου ή με κάποιον άλλον.
Μια μαμά βρήκε το καλύτερο τρόπο να διδάξει στο γιο της το σεβασμό
Στις εξόδους μας μαθαίνει την αξία του χρήματος και πώς να το διαχειριστεί. Μαθαίνει να κάνει μαθηματικές πράξεις μια και πρέπει να βρει το 15% από το ποσό του λογαριασμού και να το αφήσει φιλοδώρημα στο σερβιτόρο.

Ναι, είναι μικρός ακόμη αλλά πιστεύω ότι αυτά είναι πράγματα που πρέπει να τα μάθει από τώρα. Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να διδάξεις το παιδί σου πώς να σέβεται τους άλλους και ειδικά τις γυναίκες.

Ως γυναίκα που έχει κακοποιηθεί και προδοθεί στο παρελθόν, θεωρώ πολύ σημαντικό να διδάξω στον γιο μου να σέβεται.

Πάρα πολλοί άνδρες αυτές τις μέρες δεν έχουν ιδέα πώς να συμπεριφερθούν στις γυναίκες τους ή πώς να τις βγάλουν ένα ωραίο ραντεβού.

Είναι ωραίο να ξέρω ότι ο γιος μου δεν θα είναι ένας από αυτούς».