Η Tracy Orr όταν έχασε τη δουλειά της δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά να πληρώνει τις δόσεις του δανείου για το σπίτι της.
Μια μαμά καταρρακώθηκε όταν η τράπεζα της πήρε το σπίτι. Μέχρι που εμφανίστηκε μια άγνωστη..

“Είναι απλά μια κακή συμφωνία,” δήλωσε η Tracy στο CNN.

Πούλησε ακόμη και μέρος της ιδιοκτησίας της για 12.000 δολάρια τα οποία στη συνέχεια κατέβαλε στην εταιρεία ενυπόθηκων δανείων, πιστεύοντας ότι έτσι θα σταματήσει τη κατάσχεση του σπιτιού της. Αλλά αυτό δεν συνέβη. Το σπίτι της κατασχέθηκε και βγήκε σε δημοπρασία.

Η Tracy αποφάσισε να πάει στη δημοπρασία με την οικογένειά της. Όχι όμως για να προσπαθήσει να το πάρει πίσω. Δεν είχε τόσα χρήματα. Κάθισε απλά απαρηγόρητη και περίμενε να δει ποιος θα αποκτήσει το σπίτι της.

Κάπου τότε γνώρισε την Marilyn Mock. Και σε μια στιγμή όλα άλλαξαν..

Η Marilyn κάθισε δίπλα στην Tracy και προσπάθησε να της πιάσει κουβέντα.

“Είστε εδώ για να αγοράσετε σπίτι;”, τη ρώτησε η Marilyn Mock. Αντί για απάντηση η Tracy ξέσπασε σε κλάματα.

“Αυτό είναι το σπίτι μου», της είπε στη συνέχεια δείχνοντας της ένα σημείο στο φυλλάδιο της δημοπρασίας. Στο φυλλάδιο δεν υπήρχε κάποια φωτογραφία του σπιτιού, απλά ένα μικρό κείμενο.

Κάπου τότε ήρθε η ώρα να ξεκινήσει η δημοπρασία για το σπίτι της Tracy. Η Marilyn την αποχαιρέτησε και έφυγε από κοντά της.

Όταν επέστρεψε της είπε ότι αγόρασε το σπίτι της για 30.000 δολάρια και ότι της παραχωρεί την κυριότητα του. Το σπίτι των τεσσάρων υπνοδωματίων είναι και πάλι δικό της.
Μια μαμά καταρρακώθηκε όταν η τράπεζα της πήρε το σπίτι. Μέχρι που εμφανίστηκε μια άγνωστη..
Υπάρχουν φορές που κάποιος εντελώς άγνωστος, εμφανίζεται στη ζωή μας για να μας δείξει τόση συμπόνια και κατανόηση, όση δεν βρήκαμε ποτέ σε φίλους και συγγενείς.

«Δεν ήξερε ότι έφυγα από το πλάι της για να αγοράσω το σπίτι της», είπε η Marilyn. “Εγώ απλά τη ρωτούσα αν το σπίτι της αξίζει τον κόπο, και αυτή αντί να μου απαντήσει έβαζε συνέχεια τα κλάματα. Μάλλον νόμιζε ότι είμαι τρελή. Μέσα της θα έλεγε: «Γιατί αυτή η γυναίκα με ρωτάει συνέχεια αυτό το πράγμα;”

“Μου είπε: “Το έκανα αυτό για σένα. Το κάνω αυτό για σένα””, θυμάται η Tracy. “Όταν τελείωσαν όλα, ήμουν σε κατάσταση σοκ.”

«Ήταν τόσο λυπημένη. Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση της και θα καταλάβετε ότι έπρεπε οπωσδήποτε να κάνω κάτι”, είπε ο Marilyn. Και το έκανε..

Δείτε την καταπληκτική στιγμή στο βίντεο που ακολουθεί. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη καλοί Σαμαρείτες στον κόσμο μας!