Το βίντεο τριών λεπτών, από την τηλεφωνική εταιρεία True Move H της Ταϊλάνδης, αρχίζει με ένα μικρό αγόρι που τρέχει γιατί το κυνηγάει η ιδιοκτήτρια ενός φαρμακείου. Το έχει πιάσει να κλέβει.

Μια υπέροχη διαφήμιση που θα σας συγκινήσει
Το αγόρι της απαντά ότι χρειάζεται τα φάρμακα για να τα δώσει στη μαμά του.

Κάπου τότε εμφανίζεται ο ιδιοκτήτης ενός κοντινού καφέ. Παρακολουθούσε τη σκηνή και θέλει να κατευνάσει τα πνεύματα. Ακούει το αγόρι και πληρώνει ο ίδιος τα φάρμακα που χρειάζεται για τη μαμά του. Ταυτόχρονα λέει στη κόρη του να φέρει στο αγόρι λίγο φαγητό. Μια σούπα λαχανικών.

Το αγόρι φεύγει τρέχοντας και το βίντεο μας μεταφέρει 30 χρόνια μετά. Ο άντρας που βοήθησε παλιά το αγόρι, εξακολουθεί να λειτουργεί το καφέ με τη βοήθεια της κόρης του που έχει πια μεγαλώσει.

Ξαφνικά, μπροστά στη κοπέλα ο πατέρας της καταρρέει. Τον μεταφέρει στο νοσοκομείο όπου της λένε ότι πρέπει να βρει 15.500 λίρες για τα ιατρικά έξοδα.

Τόσα χρήματα δεν έχει και για αυτό αποφασίζει να πουλήσει το σπίτι της.

Η επόμενη σκηνή δείχνει τη κοπέλα να κοιμάται με το κεφάλι ακουμπισμένο στο κρεβάτι του πατέρα της. Όταν ξυπνά, βρίσκει ένα χαρτί δίπλα της και ένα φάκελο. Στο χαρτί διαβάζει έκπληκτη ότι δεν χρωστά καθόλου χρήματα στο νοσοκομείο. Είναι όλα πληρωμένα.

«Όλα τα έξοδα έχουν καταβληθεί με τρία πακέτα παυσίπονα και μια σούπα λαχανικών».

Αποδεικνύεται ότι ο γιατρός που φροντίζει το μπαμπά της είναι το ίδιο αγόρι που είχε κλέψει τα φάρμακα 30 χρόνια πριν.

«Προσφέροντας είναι ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας», αναφέρει η διαφήμισή στο τέλος.

Δείτε το βίντεο. Η ιστορία του αγοριού μας θυμίζει ένα άρθρο που είχαμε δημοσιεύσει παλιότερα στο dinfo.gr και σας είχε συγκινήσει.. Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.