Advertisement

Τρίδυμες αδερφές από το Λουτράκι “σάρωσαν” στις Πανελλήνιες 2023, συγκεντρώνοντας 18.500 μόρια και ετοιμάζονται να καθίσουν στα έδρανα του Πανεπιστημίου.

Ειδικότερα, η Άννα -Μαρία με 18.920 μόρια, η Ολυμπία -Παναγιώτα με 18.560 και η Αγγελική -Δέσποινα με 18.940, μιλώντας στο Infokids.gr, αναφέρονται στο μυστικό της επιτυχίας.

Advertisement

Τα τρία κορίτσια, ενωμένες σαν μία γροθιά, περνούν στη σχολή Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στους καθηγητές το γεγονός ότι τα κορίτσια συγκέντρωσαν σχεδόν την ίδια βαθμολογία, ενώ αναφέρθηκαν στον εξαιρετικό τους χαρακτήρα και στη δύναμη ψυχής που τις χαρακτηρίζει.

Η ανακοίνωση του Αριστοτελείου για τις τρίδυμες αδερφές


Η επιτυχία έχει όνομα και λέγεται Άννα – Αγγελική – Ολυμπία!!!

~ Οι τρίδυμες αδελφές, μαθήτριές μας, κατέπληξαν με την εξαιρετική βαθμολογία τους στο 4ο Πεδίο «ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ».

~ Οι αδελφές Μεγάλου μάς συγκίνησαν!

~ Καθόλη τη σχολική ζωή τους υπήρξαν άριστες Μαθήτριες και άριστες Αθλήτριες Κολύμβησης, με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό τους. Το καθημερινό επίπονο πρόγραμμά τους, τις όπλισε με επιμονή και υπομονή. Οι υψηλές επιδόσεις

– 18,94

– 18,92

– 18,58

και για τις τρεις αδελφές ήταν η πιο δίκαιη ανταμοιβή των κόπων τους! Ας αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση!

Θερμά Συγχαρητήρια,

Άννα, Αγγελική, Ολυμπία!!!

~ Είμαστε υπερήφανοι!!!

Οι δηλώσεις των τρίδυμων αδερφών

@sdpchannel Ο λόγος για την Άννα – Μαρία, την Αγγελική – Δέσποινα και την Ολυμπία – Παναγιώτα Μεγάλου, οι οποίες φοιτούσαν στο Αριστοτέλειο, ενώ ήταν παλαιότερα και αθλήτριες στο Ναυταθλητικό Όμιλο Λουτρακίου, έχοντας πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό τους #panellinies #loutraki #λουτράκι #παννεληνιες2023 #τριδυμες ♬ πρωτότυπος ήχος – sdpchannel

Όπως υπογράμμισε η Ολυμπία –Παναγιώτα «αισθανόμαστε πολύ ευτυχισμένες και ενθουσιασμένες! Η αλήθεια είναι πως δεν το περιμέναμε. Κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια και είχε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματικά. Γράψαμε και οι τρεις πολύ καλά και ανταμείφθηκαν οι κόποι μας!».

Από την πλευρά της, η Αγγελική – Δέσποινα επεσήμανε «περνάμε σε όλες τις σχολές με βάση τις περυσινές βάσεις. Και οι τρεις θα θέλαμε να περάσουμε στη σχολή Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας για να είμαστε όλες μαζί! Φαντάζομαι τον εαυτό μου σε λίγα χρόνια να δουλεύω σε κάποια εταιρία, αυτό μου αρέσει και αυτό θέλω να πετύχω!».

Τέλος, η Άννα – Μαρία σημείωσε «ονειρεύομαι να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση, πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω με υπομονή με επιμονή! Είναι σημαντικό να κάνουμε κάτι και οι τρεις μαζί».

Eκτός από άριστες μαθήτριες, οι τρίδυμες αδερφές είχαν εξαιρετικές επιδόσεις και στην κολύμβηση, όπου διακρίθηκαν σε αρκετούς αγώνες και κατέκτησαν πολλά μετάλλια.

«Ξεκινήσαμε από πολύ μικρή ηλικία να ασχολούμαστε με την κολύμβηση . Στο Γυμνάσιο ήμασταν και οι τρεις μέσα στην πρώτη πεντάδα σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οι πολλές ώρες προπόνησης έπαιξαν ρόλο στο σήμερα, στο να πετύχουμε το στόχο μας. Μέσα από τον πρωταθλητισμό μάθαμε να ελέγχουμε το άγχος μας που ήταν πολύ σημαντικό για τις πανελλήνιες, μάθαμε να προσπαθούμε να μην τα παρατάμε και να έχουμε στόχο!» ανέφερε η Ολυμπία –Παναγιώτα.

«Ο πρωταθλητισμός που κάναμε στο κολύμπι, οι καθηγητές μας, η μαμά μας πρώτα από όλα… ό,τι κάναμε το κάναμε και οι τρεις μαζί, παίρναμε η μία δύναμη από την άλλη, όλα αυτά μας βοήθησαν! Το μυστικό της επιτυχίας μας ήταν το διάβασμα και η πειθαρχία. Δεν το βάζουμε κάτω ποτέ . Παλεύουμε πάντα για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε!» πρόσθεσε η Άννα –Μαρία, ενώ η Αγγελική – Δέσποινα συνέχισε «πιάσαμε δουλειά για να μπορέσουμε να σπουδάσουμε στην Αθήνα! Μάθαμε τα αποτελέσματα όσο ήμασταν στην κατασκήνωση! Ακόμα και τώρα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει! Τις επόμενες μέρες θα δουλέψουμε σε ένα εστιατόριο ως σερβιτόρες και με τα χρήματα αυτά θα αγοράσουμε πράγματα για το φοιτητικό μας σπίτι, γιατί δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε οικονομικά τη μαμά μας!».

Η περήφανη μαμά των κοριτσιών, Ειρήνη Καλαφάτη, δήλωσε «η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη και η συγκίνησή μου τεράστια! Γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι των κοριτσιών μου. Έκαναν παράλληλα και πρωταθλητισμό και είναι πολύ δύσκολο να συνδυάσεις το διάβασμα με τις καθημερινές προπονήσεις! Τα έχουν καταφέρει περίφημα και είμαι πολύ περήφανη για τις κόρες μου».

Advertisement