Τα πιο «μεγάλα» λόγια τα λένε εκείνοι που έχουν μάθει να αγωνίζονται και που προσπαθούν καθημερινά να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους. Όπως ο Κωνσταντίνος, ένας γιατρός του Ε.Σ.Υ. που «ανέβασε» ένα βίντεο, που πρέπει να μας προβληματίσει αλλά και να μας εμπνεύσει όλους.

«Να είστε ευγνώμονες για το δώρο που λέγεται ζωή»: Το μήνυμα ενός Έλληνα γιατρού που έγινε viral

Αφορμή στάθηκε η γέννηση ενός μικρούλη που εκείνος έφερε στον κόσμο και που τον έκανε να σκεφτεί κάτι σημαντικό: ότι πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για όλα όσα έχουμε, να μην τα θεωρούμε δεδομένα και να «κοιτάμε» τη ζωή κατάματα, όπως ακριβώς κάνει κι ένα νεογέννητο μωρό.

Ακούστε όλα όσα έχει να πει και πάρτε παράδειγμα από την αισιοδοξία του και τον θετικό τρόπο που βλέπει τη ζωή.

362/365: Πόσο τυχεροί είμαστε που είμαστε ζωντανοί!!

Πριν ένα χρόνο είχα την χαρά να καλοσωρίσω έναν καταπληκτικό μπέμπη στην ζωή. Είμαι ευγνώμων που ήμουν εκεί. Αυτός ο μικρούλης μου θύμησε την σημασία του να ζεις την στιγμή, την δύναμη της ευγνωμοσύνης και του να είσαι παρών!Ένα χρόνο μετά και 142 γέννες αργότερα αισθάνομαι 142 φορές πιο τυχερός και ευγνώμων που μπορώ και βιώνω καθημερινά αυτό το θαύμα!Είμαστε όλοι ένα μικρό θαύμα παιδιά. Μην το ξεχνάτε.Καλές γιορτές εύχομαι με υγεία και ευγνωμοσύνη, για να χαιρόμαστε το δώρο της ζωής καθημερινά!!

Geplaatst door Konstantinos Peristeris – Κωνσταντίνος Περιστέρης op Vrijdag 28 december 2018