«Να σέβεστε τη μητέρα του παιδιού σας»: Ο έπαινος ενός πατέρα στην γυναίκα του!
Advertisement

O Τόνι Έμς μόλις ανέβασε τον πήχη για τους άντρες πολύ ψηλά..

Ο Άγγλος πατέρας πρόσφατα μοιράστηκε μια φωτογραφία της αρραβωνιαστικιάς του στο Facebook, να κοιμάται με το μωρό τους, την οποία συνόδευσε με ένα σχόλιο του για το πόσο απέτυχε στο παρελθόν να αναγνωρίσει την σκληρή  δουλειά που κάνει η γυναίκα του με το μωρό τους…

Advertisement

«Να σέβεστε τη μητέρα του παιδιού σας»: Ο έπαινος ενός πατέρα στην γυναίκα του!

Γράφει ο Τόνι:
«Να σέβεστε τη μητέρα του παιδιού σας»: Ο έπαινος ενός πατέρα στην γυναίκα του!
«Μερικές φορές δεν δίνω σε αυτή την γυναίκα τα εύσημα που της αξίζουν. Όταν γυρνάω από την δουλειά, είναι πάντα κουρασμένη.

Τελευταία όμως άρχισα να σκέφτομαι τι κάνει αυτή η καταπληκτική γυναίκα τις ώρες που εγώ λείπω.

Θα νομίζετε ότι απλά κάθεται με το μωρό, βλέπει τηλεόραση και έχει μια χαλαρή μέρα. Σωστά; ΌΧΙ είναι η απάντηση!

Όταν φεύγω το πρωί για τη δουλειά, δεν το σκέφτεται καν να ξυπνήσει μαζί μου. Σηκώνεται αμέσως και ξεκινάει τη κουραστική της μέρα. Ξυπνάει μαζί της και το μωρό εκείνη την ώρα που γκρινιάζει επειδή πεινάει. Αλλά και η μαμά του πεινάει το ίδιο…

Το μωρό τρώει, αυτή όμως όχι… Στη συνέχεια κάθεται και παίζει μαζί του, του αλλάζει τη βρώμικη πάνα, ξαναπαίζει μαζί του μέχρι το μωρό να αποκοιμηθεί.

Η κουρασμένη μαμά θα μπορούσε να πάρει τότε μια ανάσα, ίσως και να κοιμηθεί λιγάκι μαζί του. Αλλά όχι. Σηκώνεται, καθαρίζει το σπίτι, πλένει τα παιχνίδια του μωρού και καθαρίζει τις κατσαρόλες από το προηγούμενο βράδυ.

Το μωρό ξυπνάει και πάλι και πεινάει. Η μαμά του ακόμα δεν έχει φάει πρωινό αλλά τρέχει να ετοιμάσει γεύμα για το μικρό, που αφού φάει, αποζητάει την προσοχή της μαμάς του. Θέλει να παίξουν.

Θυμάστε; Η μαμά ακόμη δεν έχει φάει και όλο το καθάρισμα που έκανε πριν, πήγε χαμένο, γιατί τα παιχνίδια του μωρού βρίσκονται πάλι παντού!

Γυρίζω σπίτι από την δουλειά και ενοχλούμαι που πρέπει να τακτοποιήσω τα πράγματα. Λέω εκνευρισμένος στη σύζυγό μου ότι δεν έκανε τίποτα όλη μέρα. Η αλήθεια όμως είναι, ότι αυτή δεν έκατσε στιγμή φροντίζοντας το μωρό μας ώστε να είναι υγιές και ευτυχισμένο… 

Αν κάποιος μπαμπάς εκεί έξω, εκνευρίζεται όπως εκνευριζόμουν εγώ πριν τα σκεφτώ όλα αυτά, τότε τον προκαλώ να αναλογιστεί τι έκανε αυτός όλη μέρα και τι έκανε η γυναίκα του.

Να σέβεσαι  την μητέρα του παιδιού σου! Είναι ένα ξεχωριστό είδος ανθρώπου, που τα παράτησε όλα για να αναθρέψει το παιδί σας! Πραγματικά, αγαπώ τα δυο μωρά μου που κοιμούνται και αξίζουν και τα 2 να ξεκουραστούν!»

Η δημοσίευση του Τόνι άρεσε συνολικά σε 34,000 άτομα στο facebook και είχε 13,000 κοινοποιήσεις και τα καλύτερα σχόλια από μαμάδες και μπαμπάδες!

Advertisement