Νεαρός υπάλληλος εστιατορίου κέρασε φαγητό έναν άστεγο. Δεν ήξερε όμως ότι κάποιος τον παρακολουθούσε..
Advertisement

Όταν ένας άστεγος άνδρας μπήκε στο Burger King όπου εργάζονταν ο Μάθιου Ρεσέντεζ, ο έφηβος υπάλληλος τον κέρασε ένα γεύμα.

Η απρόσμενη τροπή των γεγονότων που ακολούθησαν, αποδεικνύει ότι τελικά οι καλές πράξεις πάντα ανταμείβονται..

Advertisement

Την ιστορία διηγήθηκε στο Facebook η υπερήφανη μητέρα του Μάθιου, Μισέλ Ρεσέντεζ, ανεβάζοντας ταυτόχρονα και αυτή τη φωτογραφία.
Νεαρός υπάλληλος εστιατορίου κέρασε φαγητό έναν άστεγο. Δεν ήξερε όμως ότι κάποιος τον παρακολουθούσε..
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 10 Ιουνίου που έγραψε αυτό το κείμενο η Μισέλ, έχουν πατήσει Like 156 χιλιάδες άνθρωποι και το έχουν κοινοποιήσει 40.000! Όταν το διαβάσετε θα καταλάβετε εύκολα το γιατί..

 

“Η στιγμή μιας υπερήφανης μαμάς!

Ο Μάθιου εργάζονταν σήμερα το βράδυ όταν ένας άστεγος κύριος μπήκε στο εστιατόριο με 0,50 σεντς και τον ρώτησε αν υπήρχε κάτι στο μενού που θα μπορούσε να αγοράσει με αυτά τα χρήματα.

Ο Μάθιου τον ρώτησε τι θα παράγγελνε αν είχε περισσότερα και εκείνος του απάντησε οτιδήποτε θα βοηθούσε να σταματήσει ο πόνος στη κοιλιά του από τη πείνα.

Έτσι ο Μάθιου του ετοίμασε ένα πλούσιο γεύμα το οποίο στη συνέχεια πλήρωσε με την δική του πιστωτική κάρτα. Έδωσε την απόδειξη στον άστεγο κύριο και του είπε να καθίσει αναπαυτικά σε ένα τραπέζι και να απολαύσει τον γεύμα του.

Ακόμη και αν τελείωνε η ιστορία εδώ, πάλι θα είχε ευτυχισμένη κατάληξη. Αλλά έγινε κάτι ακόμη.

Στο εστιατόριο υπήρχε μια γυναίκα που παρακολούθησε από την αρχή όλη την όμορφη πράξη του γιου μου.

Αυτή η άγνωστη γυναίκα όχι μόνο έγραψε στους ιδιοκτήτες του εστιατορίου και τους ενημέρωσε για τον καταπληκτικό υπάλληλο τους, αλλά αντάμειψε και τον γιο μου με ένα γενναίο φιλοδώρημα!

Νιώθω πολύ περήφανη που είμαι η μητέρα του και ιδιαίτερα χαρούμενη που μεγάλωσα έναν άνθρωπο με τόσο μεγάλη καρδιά”.

Advertisement