Νεόνυμφοι στο Αίγιο μοίρασαν φαγητό από το γαμήλιο τραπέζι τους σε εγκλωβισμένους οδηγούς
Advertisement

Η ταλαιπωρία των ημερών, με την πρωτοφανή χιονόπτωση, αποκάλυψε και μικρές ανθρώπινες ιστορίες που καταδεικνύουν το μεγαλείο της ανθρωπιάς.

Ενα ζευγάρι από το Αίγιο, ο Στράτος Κακαβάνης και η Γεωργία Παπασπυροπούλου, είχαν προγραμματίσει τον γάμο τους για το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, την ημέρα της σφοδρότερης χιονόπτωσης των τελευταίων 40 ετών στην Αιγιάλεια, που προκάλεσε τα γνωστά τεράστια προβλήματα στο εθνικό οδικό δίκτυο και ανάγκασε πολλούς ταξιδιώτες να αναζητήσουν κατάλυμα και φαγητό στη γύρω περιοχή, αφού η ουρά χιλιομέτρων ήταν πολύ μεγάλη και τα αυτοκίνητα «κολλημένα» για ώρες.
Νεόνυμφοι στο Αίγιο μοίρασαν φαγητό από το γαμήλιο τραπέζι τους σε εγκλωβισμένους οδηγούς
Μετά το γαμήλιο τραπέζι τους, περίσσεψαν περίπου 40 μερίδες φαγητού, καθώς κάποιοι καλεσμένοι δεν κατάφεραν να φτάσουν στο Αίγιο για το γάμο λόγω της κακοκαιρίας.

Advertisement

Τότε οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, Γιώργος και Αντώνης Μιχαλακόπουλος, πήραν την πρωτοβουλία και ρώτησαν τους νεόνυμφους αν μπορούν να διαθέσουν το μενού που περίσσεψε στους δεκάδες κουρασμένους ταξιδιώτες που αναζήτησαν λίγη ζέστη και λίγη ξεκούραση στο σαλόνι του ξενοδοχείου.

Οι νεόνυμφοι και οι συγγενείς δεν το σκέφτηκαν λεπτό: «Δείτε τους σαν καλεσμένους μας» ήταν η εντολή και αμέσως το φαγητό διατέθηκε στον κόσμο, στην πλειοψηφία οικογένειες με μικρά παιδιά, που πεινούσαν μετά από τόσες ώρες αναμονής.

 

Advertisement