Κάθε πρωί η Μπάρμπαρα σταματάει και παίρνει καφέ από αυτό το drive-thru που βρίσκεται στο Βανκούβερ της Ουάσιγκτον.
Οι υπάλληλοι πρόσεξαν ότι η γυναίκα στο αυτοκίνητο κλαίει. Προσέξτε τι κάνουν..
Μερικές μέρες πριν, η Μπάρμπαρα κάθονταν μέσα στο αυτοκίνητο της και περίμενε στην ουρά ώσπου να έρθει η σειρά της για να αγοράσει καφέ.

Αλλά τα αυτοκίνητο που ήταν μπροστά της δεν προχωρούσε. Καθυστερούσε χαρακτηριστικά. Έβγαλε το κεφάλι της από το παράθυρο για να δει τι συμβαίνει και παρατήρησε ότι ένας από τους εργαζόμενους στέκονταν μπροστά από το παράθυρο του μπροστινού αυτοκινήτου και μιλούσε με την οδηγό.

Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα δύο ακόμη εργαζόμενοι στάθηκαν δίπλα του κάνοντας ακριβώς το ίδιο πράγμα.

“Μα τι λένε και καθυστερούν τόσο πολύ την ουρά;”, σκέφτηκε η Μπάρμπαρα.

Ξαφνικά είδε ότι οι τρεις εργαζόμενοι έσκυψαν στο παράθυρο του μπροστινού αυτοκινήτου προσπαθώντας να φτάσουν τη γυναίκα που κάθονταν στη θέση του οδηγού.

Οι νεαροί άνδρες στη συνέχεια άρπαξαν και κρατούσαν σφιχτά το χέρι της γυναίκας. Η Μπάρμπαρα πήρε το κινητό της τηλέφωνο και τράβηξε αυτή τη φωτογραφία.
Οι υπάλληλοι πρόσεξαν ότι η γυναίκα στο αυτοκίνητο κλαίει. Προσέξτε τι κάνουν..
Στη συνέχεια η γυναίκα μπροστά της ξεκίνησε το αυτοκίνητο της και έφυγε επιτρέποντας στην Μπάρμπαρα να πλησιάσει περισσότερο.

Κινούμενη από την περιέργεια της ρώτησε τους υπάλληλους του καταστήματος να της πουν τι ακριβώς συνέβη.

Αυτό που της είπαν την οδήγησε να δημοσιεύσει τη φωτογραφία στο Facebook προσθέτοντας την παρακάτω περιγραφή.

“Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία σήμερα καθώς περίμενα στην ουρά για να πάρω καφέ στο Dutch Bros που βρίσκεται στην 138η Λεωφόρο. Όπως έμαθα αργότερα η νεαρή γυναίκα που οδηγούσε το μπροστινό αυτοκίνητο το προηγούμενο βράδυ έχασε τον 37χρονο σύζυγό της. Όταν οι υπάλληλοι του καταστήματος παρατήρησαν ότι η κοπέλα έκλαιγε και ετοιμάζονταν να καταρρεύσει, σταμάτησαν ότι έκαναν και προσπάθησαν να την παρηγορήσουν. Προσευχήθηκαν μαζί της για μερικά λεπτά και της είπαν ότι είναι πρόθυμοι να την βοηθήσουν σε ότι χρειαστεί. Προσευχηθείτε και εσείς για την άτυχη οικογένεια. Τώρα ξέρετε από που θα παίρνετε καφέ”.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα η επιχείρηση έκανε και κάτι ακόμη για την οικογένεια. Διοργάνωσαν έρανο για να συγκεντρώσουν χρήματα για την σύζυγο και τα παιδιά του αστυνομικού Νέηθαν Τέιλορ ο οποίος σκοτώθηκε ενώ εκτελούσε το καθήκον του.

Τι όμορφη εικόνα! Μια πράξη καλοσύνης που μας υπενθυμίζει ότι ακόμη υπάρχουν άνθρωποι..