Οι φοιτητές ενός Πανεπιστημίου άκουσαν κλάμα. Δεν είχαν ιδέα τι ήταν αυτό που κρύβονταν στην πανεπιστημιούπολη
Advertisement

Πριν λίγες μέρες οι φοιτητές ενός Πανεπιστημίου κάλεσαν τη φιλοζωική οργάνωση “Hope For Paws”. Είχαν εντοπίσει ένα αδέσποτο Τσιουάουα να κρύβεται στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης και δεν ήξεραν πως να το βοηθήσουν.

Αυτό που τους οδήγησε όμως να καλέσουν αμέσως την φιλοζωική, ήταν γιατί πίστευαν ότι το σκυλί είχε γεννήσει πρόσφατα και χρειάζονταν άμεσα βοήθεια.

Advertisement

Τα μέλη της φιλοζωικής δεν άργησαν να φτάσουν στο σημείο. Βρήκαν τη σκυλίτσα και κρατώντας ένα χάμπουργκερ στο χέρι προσπάθησαν να την πλησιάσουν.
Οι φοιτητές ενός Πανεπιστημίου άκουσαν κλάμα. Δεν είχαν ιδέα τι ήταν αυτό που κρύβονταν στην πανεπιστημιούπολη
Και όταν πλησίασαν, είδαν ότι οι φοιτητές είχαν δίκιο. Η σκυλίτσα είχε όντως γεννήσει τρία κουταβάκια.

Δυστυχώς, το ένα από τα κουτάβια έδειχνε ότι υπέφερε από αφόρητους πόνους. Η Ελντάντ, η γυναίκα που το πλησίασε, κατάλαβε ότι έπασχε από υδροκεφαλία, είχε δηλαδή συσσωρευτεί υγρό στον εγκέφαλο της. Τα μέλη της φιλοζωικής μετέφεραν το άτυχο κουτάβι σε κτηνίατρο, ο οποίος τους εξήγησε ότι δεν υπήρχαν ελπίδες για το άτυχο κουτάβι. Έπρεπε να του κάνουν ευθανασία για να μην υποφέρει.

Τα μέλη της “Hope For Paws” πήραν τη μητέρα και τα δυο άλλα μικρά κουτάβια μαζί τους, τα καθάρισαν, τάισαν τη μητέρα και τώρα όλα είναι διαθέσιμα για υιοθεσία.

Παρακολουθήστε τη διάσωση στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Advertisement