Ο Slavisa Pajkic, από το Ποζάρεβατς της Σερβίας, είναι γνωστός και ως “ο άνθρωπος μπαταρία” λόγω της εκπληκτικής ικανότητάς του να αντέχει την υψηλή τάση του ηλεκτρικού ρεύματος  χωρίς να τραυματίζεται.

Ο άνθρωπος μπαταρία

Ο Μπίμπα, όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, λέει ότι η ηλεκτρική ενέργεια δεν έχει φίλους, εκτός από έναν, αυτόν. Ανακάλυψε τις εκπληκτικές δυνατότητες του όταν ήταν 17, και από τότε έχει αναπτύξει μια απίστευτη σχέση με την ηλεκτρική ενέργεια.

Τάση ηλεκτρικής ενέργειας άνω των 50 volts μπορεί να προκαλέσει επικίνδυνες καταστάσεις στο ανθρώπινο σώμα σε όλους τους ανθρώπους εκτός από τον Slavisa.

Ο άνθρωπος μπαταρία

Το 1983 είδε τον όνομα του να καταχωρείται στο βιβλίο Γκίνες όταν δέχθηκε ένα χτύπημα των 20.000 volts στο σώμα του χωρίς πρόβλημα.

Η δεύτερη φορά που το βιβλίο Γκίνες ασχολήθηκε με αυτόν ήταν το 2003 όταν κατάφερε να ζεστάνει ένα φλιτζάνι με νερό μέχρι τους 97 βαθμούς Κελσίου, σε 1 λεπτό και 37 δευτερόλεπτα.

Ο άνθρωπος μπαταρία

Ο Slavisa ισχυρίζεται ότι το σώμα του λειτουργεί ως μονωτικό υλικό ή αγωγός, ανάλογα με την περίπτωση, ενώ οι επιστήμονες ακόμη και σήμερα δυσκολεύονται να καταλήξουν στους λόγους της ιδιαίτερης ικανότητας του.

Μερικές εκθέσεις αναφέρουν ότι εξαιτίας μιας γενετικής ανωμαλίας, ο Slavisa Pajkic δεν έχει ιδρώτα και σιελογόνους αδένες. Έτσι  το ρεύμα δεν διέρχεται στην πραγματικότητα από το σώμα του, αλλά περνάει έξω από το δέρμα του, το οποίο ενεργεί ως μόνωση. Είναι όμως έτσι;

Ο άνθρωπος μπαταρία

Ο άνθρωπος μπαταρία τώρα σχεδιάζει πως το Γκίνες θα ξαναασχοληθεί μαζί του. Για τον σκοπό αυτό σκοπεύει να χτυπήσει το σώμα του με  ένα εκατομμύριο volts και να ενεργοποιήσει λέιζερ με τα δάχτυλα του.

Ταυτόχρονα χρησιμοποιεί τις υπερφυσικές δυνάμεις του για να βοηθάει ανθρώπους που πάσχουν από ημικρανίες!