Ο άνθρωπος που συγκίνησε τον Πάπα

O Tony Melendez γεννήθηκε στην Νικαράγουα. Γεννήθηκε χωρίς χέρια γιατί η μητέρα του κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης  έπαιρνε Thalidomide ένα φάρμακο που πίστευε ότι την βοηθούσε στις καθημερινές πρωινές ναυτίες.

Tony Melendez

Στα 16 του αποφάσισε να μάθει κιθάρα. Όλοι του έλεγαν ότι δεν μπορεί να μάθει και να σταματήσει να προσπαθεί μάταια. Εκείνος όμως όχι μόνο έμαθε αλλά έγινε και επαγγελματίας!



Έβγαλε CDs, έκανε και κάνει συναυλίες και το αποκορύφωμα! Το 1987 τραγούδησε μπροστά στο Πάπα Ιωάννη Παύλο τον δεύτερο.

Δισκογραφία:

Tony Melendez

  • Never be the Same (1988)
  • Ways of the Wise (1990)
  • El Muro Se Callo (1991)
  • Debe Haber (1995)
  • Hands in Heaven (1997)
  • The Cup Of Life (1998)
  • Intimate Worship (1999)

Ακολουθήστε μας στο Facebook: