ΑΝΤ1
Advertisement

Ο Θέμης Αδαμαντίδης στο πλευρό του μετά την αποκάλυψη για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης

Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος, όπως έγινε γνωστό μέσα από δημοσίευμα του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso.

Ο Γιώργος Λαμπάτος είναι σε απόγνωση, καθώς δεν τα βγάζει πέρα με 220 ευρώ μηνιαίως που παίρνει ως επίδομα και ζει σε ένα υπόγειο 15 τμ.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, μετά την αποκάλυψη για την εξαθλιωμένη καθημερινότητα του ηθοποιού, ο Θέμης Αδαμαντίδης προσφέρθηκε να τον βοηθήσει, βγάζοντάς τον από την οικονομική ανέχεια στην οποία έχει περιέλθει.

Ακόμα ένας πασίγνωστος χορογράφος θέλησε να βοηθήσει τον Γιώργο Λαμπάτο αλλά ζήτησε από τον δημοσιογράφο να μην γίνει γνωστό το όνομά του.

Γιώργος Λαμπάτος: «Όταν ένας άνθρωπος δεν εργάζεται είναι σαν ζωντανός νεκρός» – Οι νέες δηλώσεις για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης

Μετά την αποκάλυψη για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης, ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 και στη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έχει σκεφτεί να κάνει και άλλου είδους δουλειά αλλά είναι κρίμα μετά από 25 χρόνια πορείας να βγει εκτός του καλλιτεχνικού χώρου.

«Μου έκανε εντύπωση πώς τόσα χρόνια με τέτοιο ξεκίνημα κι επιτυχίες, πώς δεν βρέθηκε κάποιος άνθρωπος να με πάρει σε μία δουλειά. 25 χρόνια, πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Κάποιοι άνθρωποι συνετέλεσαν στο να μείνω εκτός και δεν άφηναν άλλους να με πάρουν, μου έκλειναν πόρτες. Έχω σκεφτεί να κάνω άλλη δουλειά, αλλά δεν είναι άδικο να με βγάλουν έξω από αυτόν τον χώρο που είναι η ζωή μου;

Δεν έχει χτυπήσει καθόλου το τηλέφωνό μου, έχω κάνει κάποιες προσπάθειες αλλά όσο περνάει ο καιρός η ψυχολογία του ανθρώπου πέφτει» ανέφερε ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Δεν έχω κάνει κάποια νύξη στην κα Φόνσου, βέβαια δεν είμαι μακριά. Έχω αποκομίσει πλούτο από το θέατρο και αυτός ο πλούτος με έχει κάνει να υπάρχω ακόμα. Μπορεί μέσα από ένα υπόγειο να υπάρχει μία λάμψη, απλώς η τέχνη δεν τρώγεται και δεν συντηρεί την αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου γιατί δυστυχώς η αξιοπρέπεια μετριέται με το χρήμα. Ούτε από τον Θεό ζήτησα τίποτα, δουλειά ζήτησα. Όταν ένας άνθρωπος είναι στα παραγωγικά του χρόνια και δεν εργάζεται είναι σαν ζωντανός νεκρός» πρόσθεσε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Ο Γιώργος Λαμπάτος βγήκε στη συνέχεια ζωντανά στο Πρωινό και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

Advertisement