Ο Μάικλ Σίμπσον δεν έδειξε σε κανέναν αυτή τη φωτογραφία του μικρού του γιου για 3 ολόκληρους μήνες. Του ήταν τρομερά δύσκολο να το κάνει.

Ο μπαμπάς του έκρυβε αυτή τη φωτογραφία από όλους. Σήμερα την μοιράζεται για έναν πολύ καλό λόγο

 

Ο ίδιος εξήγησε στη Mirror:

«Μου πήρε πολύ χρόνο για να μοιραστώ αυτή την εικόνα με όλους, λόγω του ότι ήταν πολύ επώδυνο για μένα”.

Όταν γεννήθηκε ο Τζει Τζει, 16 εβδομάδες πριν τη πιθανή ημερομηνία τοκετού λόγω επιπλοκών στην εγκυμοσύνη της μητέρας του Κάρλα Γουόκερ, ζύγιζε μόλις 500 γραμμάρια.

Ο Σίμπσον τράβηξε αυτή τη φωτογραφία του νεογέννητου παιδιού του αλλά λόγω της κατάστασης του μωρού, την έκρυψε σε ένα συρτάρι.

Άλλαξε όμως γνώμη όταν διάβασε κάποιες δηλώσεις του Γραμματέα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με τις ώρες που εργάζεται το προσωπικό του νοσοκομείου τα Σαββατοκύριακα.

Ήξερε από πρώτο χέρι πόσο μόχθησαν όλοι, γιατροί και νοσηλευτές, για να κρατήσουν στη ζωή τον γιο του και για αυτό αποφάσισε να πάρει θέση.

Αρχικά μοιράστηκε με όλους στο Facebook τη δραματική φωτογραφία του γιου του και στη συνέχεια έδωσε συνεντεύξεις μέσα από τις οποίες προσπαθούσε να υπερασπισθεί το προσωπικό του νοσοκομείου.

“Το προσωπικό του νοσοκομείου έσωσε τη ζωή του γιου μου πολλές φορές κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 εβδομάδων. Τόσες πολλές που έχω χάσει τον λογαριασμό … Δίνουν τα πάντα, τόσες πολλές φορές. Οι γιατροί και οι νοσηλεύτριες έμεναν για αρκετές ώρες μετά το τέλος της βάρδιας τους, μόνο και μόνο για να βοηθήσουν τον γιο μου”, είπε ο Σίμπσον στη Mirror.

Ο μπαμπάς του έκρυβε αυτή τη φωτογραφία από όλους. Σήμερα την μοιράζεται για έναν πολύ καλό λόγο

Σήμερα ο Τζέι Τζέι έχει πολύ δρόμο ακόμη για να ξεπεράσει τα προβλήματα του. Μάχεται με τη χρόνια πνευμονοπάθεια αλλά ο μικρός είναι νικητής. Όλοι πιστεύουν ότι θα τα καταφέρει.

Ο μπαμπάς του έκρυβε αυτή τη φωτογραφία από όλους. Σήμερα την μοιράζεται για έναν πολύ καλό λόγο

Στο μυαλό του Σίμπσον υπάρχει μόνο η ευγνωμοσύνη και ο σεβασμός για το προσωπικό του νοσοκομείου που ήταν η αιτία να σωθεί το παιδί του.

“Είναι απλά θαυματουργοί εργαζόμενοι”, είπε.