Μάλλον οι περισσότεροι έχετε δει κάποια να χορεύει με αυτό το τρόπο (την Miley Cyrus για παράδειγμα). Αλλά να κάνει το ίδιο και μια 9-μηνών έγκυος γυναίκα.. Αυτό μάλλον δεν το έχετε ξαναδεί! Η έκπληξη όμως έρχεται στο τέλος..

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ένα όμορφο ζευγάρι. Η σύζυγος, η οποία είναι 9 μηνών έγκυος, κάνει δουλειές στη κουζίνα και ο σύζυγος την βιντεοσκοπεί με την κάμερα του. Της λέει να σταματήσει επιτέλους να κουράζεται και να κάτσει για λίγο να χαλαρώσει.

Αντί να σταματήσει όμως εκείνη, παίρνει τη σφουγγαρίστρα και του ζητάει να βάλει ένα τραγούδι που της αρέσει στο CD player. Αυτό που κάνει στη συνέχεια, ο σύζυγος της δεν θα μπορούσε να το περιμένει!
Ο σύζυγος βιντεοσκοπούσε την έγκυος γυναίκα του στη κουζίνα. Αλλά φρίκαρε όταν την είδε να κάνει αυτό!
«Το ξέρεις ότι σε τραβάω βίντεο, έτσι δεν είναι;» τη ρωτά. “Ωραία. Πρέπει να το κάνεις», του απαντά αυτή. Και για τα επόμενα δύο λεπτά, χορεύει σαγηνευτικά κοιτάζοντας προς τη κάμερα.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Αυτό που γίνεται όμως στο τέλος του βίντεο μάλλον δεν το περίμενε κανείς από τους δυο και φυσικά ούτε και εμείς. Μετά από μια χορευτική κίνηση, η γυναίκα διπλώνεται και ο σύζυγος πετάει την κάμερα του. Τι έχει συμβεί; Προφανώς η σύζυγος πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο..