Η άποψη ότι τα ζώα έχουν συναισθήματα, μάλλον επιβεβαιώνεται με την παρακάτω ιστορία. Διαβάστε όσα έγραψε το Weird Asia News, δείτε την φωτογραφία του ταύρου και βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα για το αν όντως είναι πραγματική, η κατά τα άλλα πολύ συγκινητική αυτή ιστορία.

Ο ταύρος που κλαίει και ικετεύει για τη ζωή του

Οι εργαζόμενοι ενός σφαγείου του Χονγκ Κονγκ έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν στην  προσπάθεια τους να οδηγήσουν ένα ταυρο στο σφαγείο, τον είδαν να γονατίζει και να ικετεύει για την ζωή του! Ο Shiu, ένας από τους εργάτες, είπε ότι όταν πλησίασε το ζώο και προσπάθησε να το τραβήξει για την πόρτα αυτό δίπλωσε τα μπροστινά του πόδια στο έδαφος, άρχισε να τρέμει και τα μάτια του γέμισαν δάκρυα.

Ο ταύρος που κλαίει και ικετεύει για τη ζωή του
Τότε αποφάσισε να φωνάξει και άλλους εργάτες για βοήθεια αλλά κανένας τους δεν κατάφερε να σηκώσει το τρομαγμένο ζώο και να το οδηγήσει στο σφαγείο. Μετά από μια μικρή σύσκεψη οι εργάτες αποφάσισαν τελικά να του χαρίσουν την ζωή. Η ιδέα ήταν να βάλει ο καθένας τους από ένα ποσό ώστε να αγοράσουν το ζώο και να το χαρίσουν στους μοναχούς.

Σύμφωνα με τους εργάτες ο ταύρος σηκώθηκε και σταμάτησε το κλάμα μόνο όταν συνειδητοποίησε ότι οι εργάτες είχαν αποφασίσει να του χαρίσουν την ζωή.