Ο σκύλος κάθεται στο ίδιο σημείο που περίμενε τον ιδιοκτήτη του κάθε μέρα.

Πριν λίγα χρόνια, ο διάσημος ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ είχε πρωταγωνιστήσει σε μία ταινία με αντικείμενο την ιστορία ενός σκύλου Χάτσικο, ο οποίος αγαπούσε τόσο πολύ το αφεντικό του, που το έσκαγε κάθε μέρα από την αυλή του σπιτιού και περίμενε έξω από το σταθμό του ηλεκτρικού, προκειμένου να τον συνοδεύσει μέχρι την κατοικία τους (διαβάστε ολόκληρη την ιστορία του εδώ).

Ο «Χάτσικο» από το Κουκάκι: Περιμένει στο ίδιο σημείο να γυρίσει ο ιδιοκτήτης του που πέθανε

Όταν ο άνδρας απεβίωσε, ο σκύλος δεν το δέχτηκε. Πήγε στο γνωστό σημείο που τον περίμενε, έξω από το σταθμό του ηλεκτρικού και περίμενε. Ο άνδρας δεν ήρθε ποτέ, το Χάτσικο όμως απέδειξε πόσο πολύ αγαπούσε το αφεντικό του και πόσο είχε δεθεί μαζί του.

Η σπάνια αυτή, όσο και συγκινητική εικόνα, επαναλήφθηκε στην Ελλάδα και στο Κουκάκι της Αττικής.

Τον λένε Τζονυ, είναι πέντε ετών, η φωτογραφία του κάνει εδώ και δύο μέρες το γύρο του ίντερνετ και έχει προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση. Η ιστορία του θυμίζει σε πολλούς το θρυλικό σκυλί Χάτσικο που έχει περάσει στην ιστορία για την πίστη και την αγάπη στο αφεντικό του.
Ο «Χάτσικο» από το Κουκάκι: Περιμένει στο ίδιο σημείο να γυρίσει ο ιδιοκτήτης του που πέθανε

Ο ιδιοκτήτης του Τζονυ απεβίωσε. Το τετράποδο όμως, κάθεται έξω από την είσοδο, στο ίδιο σημείο που τον περίμενε κάθε μέρα. Οι γνωστοί και φίλοι αναζητούν νέο ιδιοκτήτη για τον σκύλο, με την ελπίδα ότι θα αισθανθεί και πάλι αγάπη.

Η γυναίκα που ανέδειξε την ιστορία προκάλεσε το ενδιαφέρον κάποιων για τον Τζονυ και αναφέρει πως είναι “φιλικός με τα ζώα, με σκυλιά και γατιά και ζούσε μέσα στο σπίτι.”
Ο «Χάτσικο» από το Κουκάκι: Περιμένει στο ίδιο σημείο να γυρίσει ο ιδιοκτήτης του που πέθανε
Τελικά όμως το ζευγάρι που σήμερα πήγε να τον πάρει δεν τα κατάφερε καθώς ο σκύλος δεν συνεργάστηκε και έφυγε τρομαγμένος. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη και πολλοί τον ψάχνουν μέχρι και αυτή την ώρα. Όποιος μπορεί και τον δει ας βοηθήσει να βρεθεί κοντά σε κάποιον που θα τον φροντίσει…