@Πράξη Αγάπης
Advertisement

Ο Δημήτρης όταν ήταν 6 χρονών διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο.

Όταν ο μικρούλης ήταν μόλις 3μιση χρονών είχε υποβληθεί σε μαγνητική εγκεφάλου, λόγω ορμονικών διαταραχών, η οποία τότε είχε αναδείξει μια μικρή κύστη στην επίφυση.

Advertisement

Από τότε ο Δημήτρης υποβαλλόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε επαναληπτικές εξετάσεις, ωστόσο εκείνη η εξέταση έδειξε πως η κύστη είχε μεγαλώσει ανησυχητικά. Τότε οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς του μικρού Δημήτρη πως το παιδί τους θα πρέπει να υποβληθεί σε βιοψία, η οποία και ανέδειξε όγκο στον εγκέφαλο.  

Έπειτα απ’ αυτή την τρομαχτική διάγνωση, ο μικρός Δημήτρης εισήχθη άμεσα στο νοσοκομείο, ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες χημειοθεραπείες. Ένας μεγάλος και επίπονος αγώνας ξεκίνησε. Οι γονείς του Δημήτρη δεν έφυγαν στιγμή απ’ το πλευρό του, ενώ αναγκάστηκαν ν’ αφήσουν πίσω τα 3 αδέλφια του. Η μεγάλη αδερφή του Δημήτρη είναι φοιτήτρια. Τα άλλα δύο αδέρφια του είναι μαθητές Λυκείου και Γυμνασίου.

Οι γονείς έπαψαν εδώ και τρία χρόνια να εργάζονται προκειμένου να βρίσκονται δίπλα στο παιδί τους.  Αυτή η νέα συνθήκη τους έφερε σε οικονομικό αδιέξοδο, αφού αδυνατούσαν να ανταπεξέλθουν στα βιοποριστικά έξοδα της οικογενείας, καθώς επίσης και στο κόστος των ιατροφαρμακευτικών αναλώσιμων που χρειάζονταν ο μικρούλης έως ότου ολοκληρωθούν οι θεραπείες του και αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του.   

Ο Δημήτρης και η οικογένειά του περνούσαν δύσκολες στιγμές.

Ώσπου κάποια στιγμή, από κάποιους γονείς που βρίσκονταν σε διπλανά κρεβάτια στο θάλαμο του νοσοκομείου έμαθαν για την Πράξη Αγάπης. Οργανώθηκε εκστρατεία, τα χρήματα συγκεντρώθηκαν και ο μικρός μας ήρωας ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο χημειοθεραπειών. Σήμερα βρίσκεται υπό παρακολούθηση στο σπίτι του, λαμβάνοντας την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Ευχόμαστε τα καλύτερα για τον μικρούλη Δημήτρη και την οικογένεια του!

Ακολουθεί η ανάρτηση του οργανισμού Πράξη Αγάπης

Advertisement