Πάρτυ στο πρώτο υποβρύχιο μπαρ στον κόσμο

Από όλα τα μέρη που μπορείτε να διασκεδάσετε και να συναντήσετε την παρέα σας, ένα υποβρύχιο μπαρ είναι ίσως το τελευταίο που σας έρχεται στο μυαλό. Αλλά σκεφτείτε ότι είναι ήδη αρκετά δύσκολο να μιλήσετε σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, γιατί αυτό να μην είναι κάτω από το νερό και να μην χρειάζεται να μιλάτε καθόλου;

Για παράξενα μπαρ σας έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν. Ρίξτε μια ματιά στο αφιέρωμα μας με τα 10 πιο παράξενα μπαρ στον κόσμο αν δεν το έχετε ήδη διαβάσει.

Το μπαρ που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα είναι μια δημιουργία της διαφημιστικής ομάδας Thinkmodo από την Γενεύη και φυσικά.. δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Η ιδέα της εταιρείας με την δημιουργία αυτής της διαφήμισης ήταν να δείξει πόσο καλά λειτουργούν τα ρολόγια TechnoMarine ακόμη και κάτω από το νερό.

Το μπαρ δημιουργήθηκε σε στρατιωτικό κέντρο εκπαίδευσης 4 μέτρα κάτω από το νερό του ποταμού Hudson, στην Νέα Υόρκη. Τα κράνη που χρησιμοποιούνται στο βίντεο από τους θαμώνες του μπαρ είναι πλήρως λειτουργικά και διαθέσιμα στο εμπόριο.

 

 

Δείτε και το βίντεο: