Παίρνει το σκυλί του και ταξιδεύει επειδή δεν του αρέσει να το βλέπει κλειδωμένο!

“Εκπλήσσομαι συχνά από το πόσο μεγάλη χαρά μπορούν να φέρουν τα ζώα στη ζωή μας”, υποστηρίζει ο Kelly Lund από το Κολοράντο των ΗΠΑ. “Με εκπλήσσει περισσότερο η χαρά που νιώθεις όταν έχεις μια υγιής σχέση μαζί τους. Είναι εκπληκτική. Είναι δύσκολο να το περιγράψω και γι ‘αυτό συνήθως δεν προσπαθώ καν.

Η δημιουργία της σελίδας του Λόκι στο Instagram, μου δημιούργησε συναισθήματα που είναι δύσκολο να περιγράψω. Επιπλέον, πιστεύω ότι τα σκυλιά δεν είναι γραφτό να ζήσουν τη ζωή τους σε μια αυλή ή μέσα σε ένα σπίτι. Αυτό μισώ να το βλέπω. Ελπίζω η σελίδα και οι φωτογραφίες του Λόκι να εμπνεύσουν τους ανθρώπους να βγουν έξω, να εξερευνήσουν τον κόσμο μας και να δημιουργήσουν αναμνήσεις με τους αγαπημένους τετράποδους φίλους τους”.

 

Παίρνει το σκυλί του και ταξιδεύει επειδή δεν του αρέσει να το βλέπει κλειδωμένο! Παίρνει το σκυλί του και ταξιδεύει επειδή δεν του αρέσει να το βλέπει κλειδωμένο! Παίρνει το σκυλί του και ταξιδεύει επειδή δεν του αρέσει να το βλέπει κλειδωμένο! Παίρνει το σκυλί του και ταξιδεύει επειδή δεν του αρέσει να το βλέπει κλειδωμένο! Παίρνει το σκυλί του και ταξιδεύει επειδή δεν του αρέσει να το βλέπει κλειδωμένο! Παίρνει το σκυλί του και ταξιδεύει επειδή δεν του αρέσει να το βλέπει κλειδωμένο! Παίρνει το σκυλί του και ταξιδεύει επειδή δεν του αρέσει να το βλέπει κλειδωμένο! Παίρνει το σκυλί του και ταξιδεύει επειδή δεν του αρέσει να το βλέπει κλειδωμένο! Παίρνει το σκυλί του και ταξιδεύει επειδή δεν του αρέσει να το βλέπει κλειδωμένο! Παίρνει το σκυλί του και ταξιδεύει επειδή δεν του αρέσει να το βλέπει κλειδωμένο! Παίρνει το σκυλί του και ταξιδεύει επειδή δεν του αρέσει να το βλέπει κλειδωμένο! Παίρνει το σκυλί του και ταξιδεύει επειδή δεν του αρέσει να το βλέπει κλειδωμένο! Παίρνει το σκυλί του και ταξιδεύει επειδή δεν του αρέσει να το βλέπει κλειδωμένο! Παίρνει το σκυλί του και ταξιδεύει επειδή δεν του αρέσει να το βλέπει κλειδωμένο! Παίρνει το σκυλί του και ταξιδεύει επειδή δεν του αρέσει να το βλέπει κλειδωμένο! Παίρνει το σκυλί του και ταξιδεύει επειδή δεν του αρέσει να το βλέπει κλειδωμένο! Παίρνει το σκυλί του και ταξιδεύει επειδή δεν του αρέσει να το βλέπει κλειδωμένο! Παίρνει το σκυλί του και ταξιδεύει επειδή δεν του αρέσει να το βλέπει κλειδωμένο! Παίρνει το σκυλί του και ταξιδεύει επειδή δεν του αρέσει να το βλέπει κλειδωμένο! Παίρνει το σκυλί του και ταξιδεύει επειδή δεν του αρέσει να το βλέπει κλειδωμένο! Παίρνει το σκυλί του και ταξιδεύει επειδή δεν του αρέσει να το βλέπει κλειδωμένο! Παίρνει το σκυλί του και ταξιδεύει επειδή δεν του αρέσει να το βλέπει κλειδωμένο!