Προσπάθησαν να σώσουν δυο αδελφάκια σκυλάκια. Προσέξτε τι κάνει το αρσενικό!
Advertisement

Τα μέλη της φιλοζωικής οργάνωσης “Hope For Paws” έλαβαν μια κλήση για δύο σκυλιά που ζούσαν κάτω από ένα πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο στο Λος Άντζελες. Ο άντρας που τους κάλεσε τους είπε ότι τα δυο σκυλιά ήταν αδελφάκια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Ο Ελδάδ και η Βανέσσα έπρεπε πρώτα να ψάξουν πολύ στις υπόγειες σήραγγες για να φθάσουν στα τρομοκρατημένα σκυλιά. Όταν τελικά τα ανακάλυψαν, κατάλαβαν ότι κάποιος τα τάιζε όλο αυτό το διάστημα.
Προσπάθησαν να σώσουν δυο αδελφάκια σκυλάκια. Προσέξτε τι κάνει το αρσενικό!
Τα αδελφάκια ήταν βρώμικα και φοβισμένα, αλλά τουλάχιστον είχε το ένα το άλλο. Όταν ο Ελδάδ και η Βανέσσα τα πλησίασαν, το αρσενικό σκυλί μη γνωρίζοντας τις προθέσεις των ανθρώπων στάθηκε μπροστά στην αδερφή του για να την προστατεύσει.

Advertisement

Ξόδεψαν στην αρχή μερικά λεπτά προσπαθώντας να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους, και στη συνέχεια άπλωσαν απαλά τα λουριά γύρω από το λαιμό τους. Ήταν φανερό ότι τα δυο αδέρφια εξαρτώταν απόλυτα το ένα από το άλλο.

Έπειτα ήρθε η ώρα για την επιστροφή στο φως. Ήταν μια ζεστή και κουραστική πορεία, δεδομένου ότι το αρσενικό σκυλί περπατούσε μόνο όταν βεβαιώνονταν ότι η αδερφή του ακολουθούσε και ήταν καλά.

Τελικά και οι τέσσερις κατάφεραν να φτάσουν με ασφάλεια έξω από τα τούνελ. Τότε τα σκυλιά έπρεπε να καθαριστούν και να τραφούν..

Σήμερα τα αδέλφια, ο Cola και η Pepsi, χάρη στην καλοσύνη και την ανθρωπιά κάποιων ανθρώπων έχουν αλλάξει τη ζωή τους. Δεν θα πιστεύετε πόσο διαφορετικά μοιάζουν. Όποιος υιοθετήσει αυτά τα δύο σκυλάκια θα είναι τόσο πολύ τυχερός.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Advertisement