Διαφήμιση

Η αξιολάτρευτη στιγμή που ένας σκύλος χρησιμοποιεί το κεφάλι του για να σπρώξει το αναπηρικό καροτσάκι του ηλικιωμένου ιδιοκτήτη του κατά μήκος ενός δρόμου της πόλης...

Το χαριτωμένο λυκόσκυλο, που ονομάζεται Μάγκνους, είναι ο πιστός φίλος και συνοδοιπόρος του 70χρονου Ανατόλι Ντερμπένεφ ο οποίος ζει στο Ταράζ του Καζακστάν.

Διαφήμιση

Ο 11 μηνών σκύλος δεν αφήνει από τα μάτια του τον ιδιοκτήτη του και ελέγχει τον δρόμο για να μην τον χτυπήσει κάποιο αυτοκίνητο. Στη συνέχεια μπαίνει κάτω από το αναπηρικό αμαξίδιο και το σπρώχνει με το κεφάλι του για να βοηθήσει και αυτός τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη του να μετακινηθεί.

Το βίντεο τράβηξε η Φιντάνα Ντουρούσοβα που έτυχε να βρίσκεται μπροστά στην συγκινητική σκηνή και τη μοιράστηκε διαδικτυακά. Στο σχόλιο της ανέφερε ότι προσπάθησε να βοηθήσει αλλά και να προσφέρει χρήματα και φαγητό στον κύριο Ντερμπένεφ. Εκείνος όμως αρνήθηκε λέγοντας της ότι προτιμά να τα κάνει όλα μόνος του με λίγη βοήθεια από τον Μάγκνους, την “μοναδική του οικογένεια”.


Ο Μάγκνους τραυματίστηκε όταν χτυπήθηκε από λεωφορείο, αλλά πλέον έχει αναρρώσει και συνεχίζει να βοηθάει τον ιδιοκτήτη του να κυκλοφορεί στην πόλη. Η Ντουρούσοβα στο σχόλιο της αναφέρει ότι: «Ο σκύλος έχει χτυπηθεί από λεωφορείο, αλλά παρά τον φόβο του για τα αυτοκίνητα, συνεχίζει να βοηθάει τον ιδιοκτήτη του στους δρόμους της πόλης».

Διαφήμιση