Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας
Advertisement

Πριν από λίγες μέρες μια δημοσίευση στην σελίδα του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας μας έκανε να χαμογελάσουμε ξανά. Βλέπετε, όσες άσχημες ειδήσεις και να ακούσουμε, αρκεί μια για να αποκαταστήσει την πίστη μας στον άνθρωπο.

Στην παλιά Εθνική οδό Καλαμάτας – Τρίπολης περιφέρονταν ένα σκυλάκι σε άθλια κατάσταση. Σκελετωμένο, αφυδατωμένο, χωρίς κάποιον να το βοηθήσει, να του προσφέρει λίγο φαγητό.

Advertisement
Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας

Ένα φάντασμα που απλά περίμενε το μοιραίο.

Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας

Κάτι που πολύ φυσιολογικά θα συνέβαινε αν δεν το έβλεπαν περνώντας από το σημείο τα μέλη μιας οικογένειας με το αυτοκίνητό τους. Οι καλοί Σαμαρίτες ήθελαν να το πάρουν μαζί τους αλλά μέσα στο αυτοκίνητό τους είχαν 3 παιδιά και 2 σκυλιά.

Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας

Δεν ήταν εύκολο. Έτσι έκαναν το αμέσως καλύτερο πράγμα. Τηλεφώνησαν στους ανθρώπους της φιλοζωικής και τους περίμεναν στο σημείο, δίπλα στο δύστυχο σκυλάκι.

Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας

Αυτοί ήρθαν και το πήραν μαζί τους. Τώρα ξεκινάει ο δρόμος προς την σωτηρία του η οποία θα ολοκληρωθεί όταν σταθεί και πάλι στα πόδια του, δυνατό, και βρει το παντοτινό του σπίτι!

Αναλυτικά η δημοσίευση του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας

Τα νεότερα για το σκυλάκι είναι καλύτερα αλλά χρειάζεται βοήθεια!

Ο Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας με καινούργια δημοσίευση περιγράφει την κατάσταση του Γολιάθ, όπως τον ονόμασαν.

“Δεν είναι μεγάλος σε ηλικία αλλά δυστυχώς νοσεί απο καλαζαρ, ερλιχεια, έχει αναιμία και αναμένουμε ακόμα τις εξετασεις για νεφρα και συκώτι. Θεωρούμε ότι αυτός είναι και ο λόγος που πετάχτηκε σαν σκουπίδι στην άκρη του δρόμου…

Ο Γολιάθ χρειάζεται anima strath σιρόπι για να πάρει τα πάνω του, vibramicin για 40 ημέρες (10 κουτιά) για την ερλιχεια, zylapour (άγνωστο για πόσους μήνες) για το καλαζαρ καθώς και milteforan 90ml για την θεραπεια του καλαζαρ.

Θες να γίνεις εσυ φετος τα Χριστούγεννα ο Αγιος Βασίλης για τον Γολιάθ;”

Αναλυτικά η δημοσίευση:

Advertisement