Τα μεγαλύτερα του κόσμου!

Ποια είναι τα μεγαλύτερα του κόσμου; Ο άνδρας με το μεγαλύτερο χέρι; Το μεγαλύτερο περσικό χαλί; Το μεγαλύτερο iPod;

Το dinfo.gr έψαξε, τα βρήκε και σας τα παρουσιάζει!


Το μεγαλύτερο Fried Chicken στον κόσμο


To Kentucky Fried Chicken σέρβιρε 224.25 κιλά τηγανητό κοτόπουλο στους πολίτες της Louisville, δημιουργώντας έτσι νέο παγκόσμιο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη μερίδα τηγανητού κοτόπουλου.

Το ευτυχές για τους κατοίκους της πόλης ρεκόρ, έγινε  κατά τη διάρκεια του εορτασμού της 70ης επετείου της εταιρείας KFC.

World's Largest Serving Of Fried Chicken


Η γυναίκα με το μεγαλύτερο φυσικό στήθος στον κόσμο


Η Norma Stitz (το πραγματικό της όνομα είναι Annie Χόκινς-Turner) γεννήθηκε στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Το 1999, το Guinness World Records βραβευσε την  Norma ως την γυναίκα με το μεγαλύτερο φυσικό στήθος στον κόσμο αλλά και την γυναίκα που φοράει το μεγαλύτερο σουτιέν.

Οι αναλογίες της τότε ήταν  70-48-52 και φορούσε  σουτιέν νούμερο 48V. Ο κάθε μαστός ζύγιζε 12.73 κιλά  ενώ το βάρος της ήταν 270 κιλά.

Από τότε βέβαια η Norma έχει μεγαλώσει αρκετά.

World's Largest Natural Breasts


Η μεγαλύτερη σοκολάτα στον κόσμο


Το όνειρο κάθε λάτρη της σοκολάτας. Η αρμενική εταιρεία Grand Candy παρουσίασε την μεγαλύτερη σοκολάτα σε όλο τον κόσμο πάχους 10 ιντσών, βάρους  4418.18 κιλών, μήκους 6 μέτρων και πλάτους 3 μέτρων.

Σε μια τηλεοπτική τελετή, οι εκπρόσωποι της Guinness World Records αφού μέτρησαν την σοκολάτα παρέδωσε ένα έγγραφο στα διευθυντικά στελέχη της εταιρείας Grand Candy που πιστοποιούσε το ρεκόρ τους.

World's Largest Chocolate Bar


Το μεγαλύτερο αρθρόποδο στη Γη


Γνωρίστε την Crabzilla… το μεγαλύτερο αρθρόποδο στη Γη. Η Ιαπωνική Καβουρομάνα είναι δύσκολο να την συναντήσεις (συνήθως ζει σε βάθη που ξεπερνούν τα συνήθως 1.000 πόδια) αλλά αν την βρεις θα είναι δύσκολο να πιστέψεις πόσο μεγάλη είναι.

Τα πόδια τους πιστεύεται ότι μπορούν να φτάσουν  μέχρι και 12 μέτρα μήκος

World's Largest ArthropodΟ άνθρωπος με το μεγαλύτερο χέρι στον κόσμο


Ο 24χρονος Liu Hua από το Jiangsu της Κίνας, αναγνωρίστηκε το 2007 ως ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο χέρι στον κόσμο. Γεννήθηκε με έναν αριστερό αντίχειρα, δείκτη αλλά και το μεσαίο δάχτυλο πολύ μεγαλύτερο από το κανονικό, το οποίο αυξήθηκε εντυπωσιακά από κοινού με το χέρι του όπως ο ίδιος μεγάλωνε. Ένα γεγονός που είχε  σοβαρό αντίκτυπο στην ζωή του και την εργασία του.

Το συνολικό βάρος του αριστερού του χεριού ήταν περίπου 10 κιλά. Μετά από επέμβαση, που του έγινε στην Σαγκάη τον Ιούλιο του 2007) που κράτησε  επτά ώρες, τελικά του αφαιρέθηκαν 5.1 κιλά.

World's Largest HandΤο μεγαλύτερο iPod που έχει δημιουργηθεί ποτέ


Αυτό το γιγάντιο iPod έχει μήκος 7.62 μέτρα και βρίσκεται κρεμασμένο στον τοίχο της τράπεζας Unizan στο Ohio των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όχι μόνο είναι το μεγαλύτερο iPod που έχει δημιουργηθεί ποτέ αλλά είναι και πλήρως λειτουργικό. Παίζει μουσική και λειτουργεί ως jukebox. Το γκατζετάκι δημιουργήθηκε από το  Columbus Alive,ένα εβδομαδιαίο περιοδικό αλλά και Website.

World's Largest iPod


Το μεγαλύτερο ανθρώπινο ουράνιο τόξο


Στις 18 Σεπτεμβρίου, 2004, πάνω από 31.000 φοιτητές, διδάσκοντες, προσωπικό αλλά και απόφοιτοι του Πολυτεχνείου των Φιλιππίνων, έσπασαν το ρεκόρ που κατείχε μέχρι πρότινος η Μάλτα.

Δημιούργησαν το μεγαλύτερο ανθρώπινο ουράνιο τόξο για να γιορτάσουν τα εκατό χρόνια του πανεπιστημίου (1904 – 2004).

World's Largest Human RainbowΤο μεγαλύτερο χρυσόψαρο στον κόσμο


Μπορεί να μοιάζει προϊόν Photoshop αλλά δεν είναι..

Ο πορτοκαλής Κυπρίνος της φωτογραφίας  ζυγίζει 30 κιλά και λέγεται ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα του είδους του που έχουν πιαστεί ποτέ.

World's Largest Goldfish


Το μεγαλύτερο Περσικό χαλί στην άμμο


Το μεγαλύτερο Περσικό χαλί στην άμμο δημιούργημα Ιρανών καλλιτεχνών. Το μοναδικό 12.000 τ. μέτρων χαλι  δημιουργήθηκε από 25 εικαστικούς καλλιτέχνες και αποτελείται αποκλειστικά από 70 είδη πολύχρωμης άμμου.

Βρίσκεται στα νότια παράλια του νησιού Χορμούζ, που είναι ευρέως γνωστό για το κόκκινο χώμα του.

World's Largest Sand Carpet