Τα παιδιά της συμπεριφέρθηκαν άσχημα στη σερβιτόρα. Η αντίδραση της; Καταπληκτική!
Advertisement

Η Τζέιμι Πρίμακ Σάλλιβαν, πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς “Jersey Belle“, πήρε τα τρία παιδιά της ηλικίας 8, 7 και 5 ετών, σε ένα εστιατόριο της αλυσίδας Dairy Queen για να αγοράσουν παγωτά.
Τα παιδιά της συμπεριφέρθηκαν άσχημα στη σερβιτόρα. Η αντίδραση της; Καταπληκτική!
Διαβάστε τι συνέβη όπως το περιέγραψε η ίδια στο Facebook.

“Λοιπόν … Είμαι η πιο κακιά μαμά που υπήρξε ποτέ. Μα ποτέ..

Advertisement

Πήγα τα παιδιά μου στο Dairy Queen μετά το δείπνο. Έδωσαν τις παραγγελίες τους και περιμέναμε περίπου 5 λεπτά για να μας φωνάξουν. Η νεαρή σερβιτόρα (πρέπει να ήταν 17 ετών) έδωσε στο καθένα από τα παιδιά μου το παγωτό του. Ούτε ένα δεν την κοίταξε στα μάτια. Ούτε ένα δεν της είπε ευχαριστώ. Ούτε σε εκείνη, αλλά ούτε και σε εμένα.

Γι ‘αυτό και περίμενα. Μέτρησα μέχρι το 10 από μέσα μου καθώς τα έβλεπα να πέφτουν με τα μούτρα στα παγωτά τους. Η κοπέλα με κοίταξε περίεργα (μάλλον θα πίστεψε ότι άκουγα.. φωνές). Τα παιδιά μου προχώρησαν προς την πόρτα της εξόδου και εγώ τα ακολούθησα.

Όταν βγήκαμε έξω, πολύ ήρεμα, τους πήρα τα παγωτά από το χέρι και τα άφησα να με κοιτάνε με τρόμο καθώς τα πετούσα στον κοντινό κάδο απορριμάτων.

Και τα τρία μαζί άρχισαν να ουρλιάζουν. Τα είχε πιάσει μαζική υστερία. Περίμενα.

Ησυχία. Ηρεμία. Όταν συνειδητοποίησαν ότι είχα κάτι να τους πω, σταμάτησαν.

Τους εξήγησα ότι μια μέρα, αν είναι αρκετά τυχερά στη ζωή τους, θα καταφέρουν να βρουν μια δουλειά όπως αυτή η νεαρή κοπέλα.

“Και τότε”, τους είπα, “ελπίζω οι πελάτες σας να σας βλέπουν. Πραγματικά να σας βλέπουν. Να σας κοιτάνε στα μάτια και να σας λένε ευχαριστώ”.

Είναι ήδη αρκετά μεγάλα τα παιδιά μου (8,7 και 5 ετών) για να συμπεριφέρονται χωρίς ήθος, ευγένεια και να μην γνωρίζουν τι σημαίνει ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Για αυτό λοιπόν, σήμερα, είμαι η πιο κακιά μαμά στον κόσμο”.

Advertisement