ΕΡΤ
Advertisement

Μετά την απάντηση που έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα για τα σχόλια που έκανε μέσα από την εκπομπή του για τα ζώα και ότι δεν μπορεί να θεωρήσει ένα ζώο μέλος της οικογένειάς του η Τζόυς Ευείδη επανήλθε με νέες δηλώσεις.

Όσα ανέφερε

«Είμαι σίγουρη ότι αυτός ο άνθρωπος αγαπάει πάρα πολύ το σκυλί του ό,τι και να λέει».

Advertisement

«Μπορεί να μην το νιώθει οικογένειά του, υπάρχει και ένα volume στην αγάπη που μπορούμε να δώσουμε».

«Εγώ τα γατοσκυλάκια μου τα θεωρώ παιδάκια μου, είναι και η μοναδική μου οικογένεια. Μακάρι να είχα το DNA των σκυλιών μου, το θεωρώ πολύ ανώτερο από το ανθρώπινο. Οι άνθρωποι είμαστε πολύ σιχαμένη ράτσα».

Ρωτήθηκε ακόμη για το πλήθος απόψεων που κυκλοφορούν για το θέμα της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

«Το θεωρώ αδιανόητο όλο αυτό. Νομίζω τα πράγματα είναι αυτονόητα σε αυτή την ιστορία, όλοι οι άνθρωποι έχουν ίσα δικαιώματα, όλα τα άλλα είναι μπαρούφες».

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε δηλώσει ότι τα ζώα δεν είναι μέλη μίας οικογένειας

«Το πιο σπουδαίο πράγμα που έχω κάνει σε αuτή τη ζωή είναι ότι έχω βρει σπίτι σε πολλά αδέσποτα»

Η Τζόυς Ευείδη μίλησε στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά “Πρωίαν σε είδον” για τη φιλοζωική δράση της.

Η Τζόυς Ευείδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά “Πρωίαν σε είδον”, όπου μίλησε για τη φιλοζωική δράση της, την παράσταση “Μπαμπάδες με ρούμι” στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για τα “Οι Μεν και οι Δε” και “Το Κλάμα βγήκε από τον παράδεισο”, αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες για τις δύο αυτές μεγάλες της επιτυχίες.

Δείτε το βίντεο

Advertisement