Τοποθέτησε ένα καπέλο στο δρόμο και άρχισε να τραγουδάει. Προσέξτε την αντίδραση των περαστικών..
Advertisement

Για 35 χρόνια, ο Martin Hurkens ζούσε κάνοντας το επάγγελμα του φούρναρη. Αν και πάντα ονειρεύονταν να γίνει επαγγελματίας τραγουδιστής όπερας, ποτέ δεν είχε τα χρήματα για να πάει σε μια μουσική σχολή. Έτσι, τραγουδούσε ενώ τοποθετούσε το ψωμί στο φούρνο, προς μεγάλη χαρά των πελατών του.

Ώσπου μια μέρα ο Martin έχασε τη δουλειά του. Βρέθηκε σε τόσο δύσκολη οικονομικά θέση που αναγκάστηκε να βγει στους δρόμους της Ολλανδίας και να ζητάει χρήματα από τους περαστικούς προσφέροντας τους ένα.. τραγούδι.

Advertisement

Ο Martin τοποθετούσε το καπέλο του στο έδαφος και τραγουδούσε όσο καλύτερα μπορούσε στοχεύοντας στην καλοσύνη και στην ανθρωπιά των ανθρώπων.
Τοποθέτησε ένα καπέλο στο δρόμο και άρχισε να τραγουδάει. Προσέξτε την αντίδραση των περαστικών..

Το 2010 η ζωή του Martin άλλαξε δραματικά. Δήλωσε συμμετοχή σε ένα τηλεοπτικό σώου ταλέντων, το “Ολλανδία έχει ταλέντο”, κέρδισε με το σπαθί του την πρώτη θέση και τράβηξε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Έστω και μετά από τόσα χρόνια κατάφερε να ακολουθήσει το μεγάλο του όνειρο.

Στο όμορφο βίντεο που ακολουθεί, ο Martin επιστρέφει ξανά στους δρόμους που του χάρισαν την αυτοπεποίθηση και την πίστη που τόσο είχε ανάγκη για να ακολουθήσει το όνειρό του. Είναι η πρώτη φορά που οι περαστικοί τον αναγνωρίζουν και περιμένουν να τον απολαύσουν.

Απλά περιμένετε μέχρι να ακούσετε και την τελευταία νότα. Αυτός ο άντρας είναι ένα αληθινό ταλέντο..

 

Advertisement