Advertisement

Η Βαλέρια Κουρούπη ανέρτησε το πλέον «σαττι-ρικό» βίντεο στο TikTok, και μιλά για τα κιλά των εορτών και τον ερχομό του καλοκαιριού.

Το βίντεο έχει γίνει viral συγκεντρώνοντας μέχρι στιγμής πάνω από 600.000 προβολές.

Η ίδια πλέον δεν περιορίζεται στην καριέρα της μόνο στην υποκριτική, αλλά επεκτείνει την παρουσία της και στα social media. Οι συμβουλές της σε θέματα διατροφής ή wellness, καθώς και οι vegan συνταγές της, έχουν αποκτήσει ολοένα και μεγαλύτερο ακροατήριο.

Advertisement

«Δικαίωμα στην Σάττι-ρα»

Το βίντεο που ανέβηκε στο TikTok της ηθοποιού ξεπέρασε κάθε προσδοκία, συγκεντρώνοντας μέχρι τώρα 620.000 προβολές.

Η Βαλέρια Κουρούπη επανερμηνεύει το τραγούδι «ZARI» της Μαρίνας Σάττι, το οποίο αποτελεί τη φετινή ελληνική συμμετοχή για τη Eurovision, με έναν άκρως απολαυστικό τρόπο. Κρατώντας ένα μεγάλο χαρτόνι όπου είχε γραφτεί «Δικαίωμα στη Σάττι-ρα», χιουμορίζεται εύστοχα για τα περιττά κιλά των γιορτών και όχι μόνο, τα οποία συμπίπτουν με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, κερδίζοντας τη συμπάθεια σχεδόν κάθε ακολούθου της.

Δείτε το βίντεο:

@valeria_kouroupi Δικαίωμα στη Σάτυρα!Δικίωμα στην κωμωδία! #zari#europrizion♬ πρωτότυπος ήχος – Valeria Kouroupi

«Ένα χρόνο τρώω σαν μοσχάρι,

Τώρα πια κυλιέμαι σαν ζάρι,

Ψάχνω ρούχα από το πατάρι, όλα μου στένεψαν απότομα,

Στο μαγιό δεν μπαίνω να πάρει, έχω γίνει σαν το ντουβάρι,

Κάνω πως ξεχνάω τ’ άρωμά της, μα για λίγη πίτσα θα σκότωνα» τραγουδάει η Βαλέρια Κουρούπη.

Η αντιδράσεις των χρηστών:

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο είναι χιλιάδες, και όλα με την ίδια δόση χιούμορ όπως και της ηθοποιού:

Ωστόσο, εκτός από το χιούμορ, η Βαλέρια Κουρούπη τον Ιανουάριο πρόσφερε μια σημαντική συμβουλή σχετικά με τη διαχείριση των κιλών που προστίθενται κατά τη διάρκεια των γιορτών και το άγχος που αισθανόμαστε για την απώλειά τους.

Τα όσα ανέφερε:

«Αυτό το βίντεο δεν είναι ένα βίντεο σαν όλα τ’ άλλα που σου λένε πώς θα χάσεις τα κιλά των γιορτών, πώς θα επανέλθεις και θα βρεις ξανά τη φυσική σου κατάσταση και τη φόρμα σου. Όχι! Αυτό το βίντεο είναι ακριβώς το ανάποδο. Θέλω να σας πω επειδή με ρωτάτε και μου λέτε “φάγαμε λίγο παραπάνω”, “πώς θα επανέλθουμε” κι όλα αυτά, να μην πιέζεστε, να μην αγχώνεστε, να μην τρελένεστε, να μην τοξινώνετε τον οργανισμό σας. Αυτό είναι ένα πράγμα που μας έχουν φορέσει ότι μετά τις γιορτές πρέπει “καπάκια” να ξεκινάμε δίαιτες και να πηγαίνουμε στο γυμναστήριο να γραφόμαστε και new year’s resolutions…Συμφωνώ! Πρέπει όλοι να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Είμαι η πρώτη διδάξασα – το ξέρετε ότι ασχολούμαι με αυτό πολύ και μου αρέσει. Όμως, θέλω να σας συμβουλεύσω, αν μετράει κάπως η γνώμη μου επειδή με ρωτάτε, να μην κάνετε πράγματα που δεν σας αρέσουν. Δηλαδή, μην πάτε να γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο να κάνετε βάρη αν δεν αγαπάτε τα βάρη, μην ξεκινήσετε τρέξιμο και πάρετε παπούτσια αν δεν σας αρέσει το τρέξιμο. Το Νο1 είναι να βρείτε πράγματα που σας κάνουν χαρούμενους, που σας ευχαριστούν και σας αρέσει να περνάτε την ώρα σας με αυτόν τον τρόπο.

Κάντε ένα σπορ, κάντε εντατικό περπάτημα με μουσικούλα στ’ αυτιά κι ακουστικά, μην κάνετε τίποτα τώρα αν δεν έχετε χρόνο και διάθεση και απλά πιεστείτε και το κόψετε μαχαίρι για πάντα. Ξεκινήστε το τη στιγμή που θα είστε έτοιμοι ψυχολογικά και θα έχετε όρεξη να κάνετε μια σωματική δραστηριότητα. Να κάνετε γιόγκα σπίτι μόνοι – εγώ έτσι έκανα στην αρχή κι ακόμη το κάνω δηλαδή όταν δεν έχω χρόνο. Από βιντεάκια το YouTube βρίθει ευτυχώς, από heat, από βιντεάκια για πιλάτες, για γιόγκα – με λίγη προσοχή αν δεν είστε πολύ εκπαιδευμένοι σε αυτό και δεν έχετε εμπειρία για να μην τραυματιστείτε. Πάντως γίνεται παιδιά.

Είναι πάρα πολύ σημαντική η ψυχική μας υγεία, είναι ό,τι πιο σημαντικό, η μεγαλύτερή μας προτεραιότητα και τίποτα δεν γίνεται αν δεν το κάνουμε με αγάπη και ευχαρίστηση. Μας πιέζει, δεν το κάνουμε.

Κοιμηθείτε καλύτερα, πιείτε νεράκια, φάτε όσο σας παίρνει αυτές τις μέρες γιατί ακόμα είναι γιορτές, ακόμη θα σας καλέσουν (σ.σ για φαγητό), ακόμη θα φέρει κάποιος γλυκά στο γραφείο. Μειώστε ποσότητες, γιατί και η ποσότητα είναι πολύ σημαντική – μην φάτε 5 γλυκά φάτε 1 – και σιγά σιγά με καλή διάθεση και μόνο με αγάπη προς τον εαυτό μας κι όχι για τους άλλους (επειδή μάς πιέζουν ή επειδή μάς είπαν “πάχυνες”) ξεκινάμε βήμα βήμα να δούμε τι θα κάνουμε και ποιος είναι ο δικός μας προσωπικός στόχος».

Βαλέρια Κουρούπη: “Έχω φοβία με τα αγάλματα. Πηγαίνω σε μαγαζιά με ρούχα & κάνω κύκλο γύρω από τις κούκλες”

Η Βαλέρια Κουρούπη βρέθηκε στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον”,σήμερα, Τρίτη, το πρωί και μίλησε για τη φοβία που έχει με τα αγάλματα, περιγράφοντας ορισμένα παραδείγματα.

Η φοβία της Βαλέριας Κουρούπη με τα αγάλματα

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός “είναι η μόνη φοβία που έχω με ό,τι είναι ανθρωπόμορφο και κάποιου μεγέθους δεν περνώ από πολύ κοντά. Δηλαδή, στο μουσείο της Ακρόπολης δεν πήγα κοντά στην καρυάτιδα. Μην το ψάχνεις. Έχω κάνει τόσα χρόνια ψυχοθεραπεία και δεν έχει περάσει. Πηγαίνω στα μαγαζιά με τα ρούχα και κάνω κύκλο από τις κούκλες”.

Από την πλευρά του, ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέφερε ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό που έχει ζήσει, πιστεύοντας ότι ένα άνθρωπος ήταν κούκλα.

Η Βαλέρια Κουρούπη έχει κάνει χρόνια ψυχοθεραπείας

Advertisement