Το βίντεο που μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει καταφέρει να δώσει μια λογική εξήγηση

Όπως υπάρχουν γεγονότα που μπορείς να εξηγήσεις, έτσι υπάρχουν και γεγονότα που όσο και αν προσπαθήσεις είναι αδύνατο να βρεις μια ικανοποιητική, λογική εξήγηση. Ένα τέτοιο γεγονός θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Τον Αύγουστο του 2006 στο Κολοράντο, η 35χρονη Charlene Deherrera, προσπαθούσε να περάσει μέσα από έναν πλημμυρισμένο δρόμο για να φτάσει στο σπίτι της, όταν ξαφνικά το αυτοκίνητο της παρασύρθηκε από το νερό.

Η Charlene, η οποία δεν γνώριζε να κολυμπάει, τρομοκρατήθηκε ακόμη περισσότερο όταν είδε το SUV το οποίο οδηγούσε, να βουλιάζει αργά αλλά σταθερά, στο νερό που είχε βάθος περίπου 3 μέτρα.

Το βίντεο που μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει καταφέρει να δώσει μια λογική εξήγηση

Κάποιοι που είδαν τι συνέβαινε κολύμπησαν μέχρι το αυτοκίνητο της για να την βοηθήσουν. Κάποιος προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα, κάποιος άλλος να σπάσει το τζάμι. Μάταια.

Το αυτοκίνητο της είχε βουλιάξει εντελώς στα μανιασμένα νερά όταν ξαφνικά η Charlene εμφανίστηκε από το πουθενά.

Το ανεξήγητο στην όλη ιστορία: Όταν η άτυχη γυναίκα ήταν πλέον ασφαλής, αυτό που έπρεπε να γίνει ήταν να ανασυρθεί το αυτοκίνητο της από το νερό.

Κανένα από τα παράθυρα του αυτοκινήτου δεν ήταν ανοιχτό και όλες οι πόρτες ήταν κλειστές. Πως ξέφυγε και σώθηκε τελικά η Charlene; Κανείς δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να δώσει μια πειστική απάντηση.

Δείτε το βίντεο: