Φωτογραφία: Instagram
Advertisement

Ένα εμετικό σχόλιο δέχτηκε από follower στο Instagram η σύζυγος του Ευτύχη Μπλέτσα, Ηλέκτρα Αστέρη, με την ίδια να μοιράζεται το γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους, δίνοντας παράλληλα μια αποστομωτική απάντηση.

Συγκεκριμένα, προ αρκετών ημερών και με αφορμή τα γενέθλιά της, η παρουσιάστρια που γυρίζει τον κόσμο παρέα με τον σύντροφό της είχε αναρτήσει μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία εικονιζόταν η ίδια σε κάποια παραλία, να φοράει το μαγιό της και να καταγράφεται τη στιγμή που πηδούσε στον αέρα.

Advertisement

Ηλέκτρα Αστέρη: «Λευτεριά στους χοντρούς!»
Ωστόσο, η εν λόγω φωτογραφία σχολιάστηκε αρνητικά από follower, καθώς, όπως αναφέρει σε σχόλιο, αυτή η κίνηση πρέπει να γίνεται… μόνο από μοντέλα, ενώ αποκαλεί την παρουσιάστρια και μητέρα δύο παιδιών «χοντρή».

«Το κάνουν τα μοντέλα, το κάνει και η χοντρή», αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό σχόλιο, με την Ηλέκτρα Αστέρη να δίνει την απάντησή της.

«Πρώτον, δεν ήξερα ότι μπορούν να πηδάνε μόνο τα μοντέλα. Να με συγχωρείτε. Δεύτερον, εμένα καθόλου δεν με νοιάζει αν με αποκαλείτε χοντρή ή αλλιώς. Αλλά είναι παντελώς λάθος να πιστεύουν τα νέα παιδιά ότι ένα άτομο με το δικό μου σώμα είναι χοντρό. Οπότε καλύτερα σκεφτείτε κάποια στιγμή πριν ανοίξετε το στόμα σας πλιζ. Ευχαριστώ πολύ. Καλή συνέχεια και λευτεριά στους χοντρούς!!!!», απάντησε στο σχετικό σχόλιο η Ηλέκτρα Αστέρη, ενώ την Τετάρτη προχώρησε και στη δημοσίευση σχετικών stories, επανερχόμενη στο θέμα και αναφέροντας, μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ κρίμα να έχουμε περασμένο ως δεδομένο στον εγκέφαλό μας ότι το αδύνατο σώμα είναι το σκελετωμένο».

Advertisement