Το κοινό ήθελε να τους λιντσάρει.. μέχρι που ξεκίνησαν να παίζουν!
Advertisement

Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο να βλέπεις δυο άντρες με βιολοντσέλα να ανεβαίνουν στη σκηνή ενός ροκ μπαρ. Για αυτό μοιάζουν απολύτως λογικές οι πρώτες αντιδράσεις του κοινού.

Το κοινό ήθελε να τους λιντσάρει.. μέχρι που ξεκίνησαν να παίζουν!

Advertisement

Μέχρι που οι 2CELLOS ξεκινούν. Σε λίγα λεπτά ο κόσμος παραληρεί υπό τους ήχους των The Trooper” (Iron Maiden) και “William Tell Overture” (Gioachino Rossini). Ο Luka Sulic και ο Stjepan Hauser από την Κροατία πέτυχαν το στόχο τους..

 

Φυσικά και οι 2CELLOS δεν είναι τυχαίοι. Αν και μετρούν μόλις τέσσερα χρόνια ύπαρξης, είναι ήδη ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα παγκοσμίως.

Η καριέρα τους ξεκίνησε όταν το 2011 διασκεύασαν το πασίγνωστο «Smooth Criminal» του Michael Jackson και ανέβασαν το βίντεο στο Youtube.

Μέσα σε μια μόνο εβδομάδα, το βίντεο τους απέκτησε τρία εκατομμύρια views κάτι που τους οδήγησε στη συνέχεια σε συμβόλαιο για το πρώτο τους άλμπουμ με την Sony Masterworks και έφερε τον ίδιο τον Elton John στην πόρτα τους με μία πρόσκληση να συμμετάσχουν στην παγκόσμια περιοδεία του.

Η φήμη τους εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα και πέρα από την πλατφόρμα του Youtube, κερδίζοντας συνεχώς νέο κοινό που συνεχώς μεγαλώνει. Εκτός από τον Elton John έχουν επίσης συνεργαστεί με τους Red Hot Chili peppers, George Michael, Steve Vai, Lang Lang, Naya Rivera, Zucherro και.. έπεται συνέχεια.

Advertisement