Χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο κινητοποιήθηκαν και έστειλαν Χριστουγεννιάτικες κάρτες στο 8χρονο κoρίτσι που τις ζητούσε για να στολίσει το δέντρο του!

Θυμάστε την ιστορία του κoριτσιού που σας είχαμε παρουσιάσει μερικές μέρες πριν; Μέχρι σήμερα η Σαφίρ Τέρρι έχει λάβει 200.000 κάρτες αλλά και 300.000 δολάρια από δωρητές που θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να την βοηθήσουν να φτιάξει τη ζωή της.

Το ορφανό κορίτσι που ζήτησε κάρτες για το δέντρο του έχει λάβει ήδη 200.000!
Η μικρή Σαφίρ ήταν η μοναδική που επέζησε από μια εμπρηστική επίθεση στο σπίτι της που βρίσκεται βόρεια της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Ο μπαμπάς της σκοτώθηκε προσπαθώντας να την σώσει από τις φλόγες ενώ την ίδια τύχη είχαν και τα αδέρφια της.

Το κoρίτσι εκείνη τη μέρα απέκτησε σοβαρά εγκαύματα στο 75% του σώματος της ενώ έχασε το δεξί της χέρι και το αριστερό της πόδι. Από τότε έχει υποβληθεί σε περισσότερες από 50 χειρουργικές επεμβάσεις μεταμόσχευσης δέρματος.
Το ορφανό κορίτσι που ζήτησε κάρτες για το δέντρο του έχει λάβει ήδη 200.000!

Όταν η θεία της, Λιζ Ντόλντερ, η οποία την υιοθέτησε, έφερε στο σπίτι ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο, η μικρή ήθελε όσο τίποτα άλλο να το γεμίσει με ευχετήριες κάρτες.

“Η απάντησή μου ήταν, “δεν νομίζω ότι θα μας στείλουν αρκετές κάρτες για να το γεμίσουμε””, έγραψε η Ντόντλερ στη σελίδα της στο Facebook.

Αλλά εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, έσπευσαν να την διαψεύσουν.

Την Παρασκευή ένα φορτηγό δύο τόνων της Ταχυδρομικής Υπηρεσίας έφτασε στο σπίτι της Ντόντλερ και της άφησε 18.000 Χριστουγεννιάτικες κάρτες, γράμματα και πακέτα με πράγματα για το μικρό ορφανό κoρίτσι. Τη Δευτέρα το φορτηγό ήρθε και πάλι για να αφήσει 185.000 κάρτες και 4000 πακέτα αυτή τη φορά.
Το ορφανό κορίτσι που ζήτησε κάρτες για το δέντρο του έχει λάβει ήδη 200.000!
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Ταχυδρομικής υπηρεσίας, τις επόμενες ημέρες περιμένουν πολλές περισσότερες.

Τον Σεπτέμβριο η Κριστίν Ντελγκάλο ξεκίνησε μια εκστρατεία crowdfunding στο YouCaring, ελπίζοντας να συγκεντρώσει 15.000 δολάρια για το μικρό κoρίτσι. Μετά τη δημοσιότητα όμως που πήρε η ιστορία με τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες, τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί είναι 331,000 δολάρια. Αυτό μέχρι την περασμένη εβδομάδα.

«Εκείνη το πίστευε … και όλοι εσείς το κάνατε πραγματικότητα”, έγραψε η Ντόντλερ στο Facebook.

Και επειδή έρχονται Χριστούγεννα, η μη κερδοσκοπική οργάνωση “Baking Memories» προσέφερε σε όλη την οικογένεια ένα ταξίδι μιας εβδομάδας στη Disney World με πληρωμένη πρόσβαση παντού. Καλά Χριστούγεννα μικρή Σαφίρ!