Το πιο ανθυγιεινό γεύμα του κόσμου!

Ποιο είναι το πιο ανθυγιεινό γεύμα του κόσμου; Θα σας δώσουμε ένα στοιχείο: πωλείται στην Αμερική! Αλλά όχι, δεν είναι κάποιο από τα γνωστά αμερικάνικα μπέργκερ. Είναι γεύμα με ψάρι και περιέχει τα κορεσμένα λιπαρά που επιτρέπεται να καταναλώσει ένας άνθρωπος σε δυο βδομάδες

Το πιο ανθυγιεινό γεύμα του κόσμου!

Κι αν σας κάνει εντύπωση, να πούμε βέβαια ότι δεν πρόκειται για φιλέτο ψαριού, που συνήθως αποτελεί υγιεινή διατροφική επιλογή. Πρόκειται για το γεύμα «Big Catch with Onion Rings», ένα γεύμα με ψάρι πανέ και τηγανιτά κρεμμύδια, συνοδευόμενο βεβαίως από πατάτες. Μια μερίδα του εν λόγω γεύματος περιέχει τα κορεσμένα λιπαρά που επιτρέπεται να πάρει ένας άνθρωπος για δυο ολόκληρες εβδομάδες, σύμφωνα με την οργάνωση Center for Science and the Public interest.

Κάθε γεύμα περιέχει 33 γραμμάρια τρανς λιπαρών και 19 γραμμάρια κορεσμένων και περιέχει 3.700 μιλιγκραμ αλάτι. Να σημειωθεί ότι η επιτρεπόμενη ποσότητα κορεσμένων και τρανς λιπαρών δεν πρέπει να ξεπερνά τα 2 γραμμάρια ημερησίως. Η  θερμιδική αξία του «Big Catch with Onion Rings» υπολογίζεται σε 1.350 θερμίδες!

xeirotero fagito (2)

 

xeirotero fagito (1)

via