Το «πουγκί των θησαυρών»: Δασκάλα στα Γιάννενα υποδέχθηκε τους μαθητές με τον πιο συγκινητικό τρόπο
Advertisement

Η σχολική χρονιά ξεκίνησε προχθές και δάσκαλοι και μαθητές επέστρεψαν και πάλι στις σχολικές αίθουσες. Ο ρόλος του δασκάλου πέρα από τον καθαρά εκπαιδευτικό χαρακτήρα του είναι σημαντικός για όλη τη ζωή του παιδιού, ιδιαίτερα στις πιο μικρές ηλικίες.

Μία δασκάλα στα Γιάννενα φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά αυτή την πλευρά του ρόλου της και να θέλει να δείξει όλη της την αγάπη στους μαθητές της.

Advertisement

Η δασκάλα της Β’ Δημοτικού, βρήκε έναν μοναδικό όσο και τρυφερό τρόπο να υποδεχτεί τους μαθητές της μετά το καλοκαίρι και κατάφερε, όπως αναφέρει το epirus-tv, να κερδίσει την αγάπη των παιδιών αλλά και το σεβασμό των γονιών τους.

Η εκπαιδευτικός μοίρασε στους μικρούς μαθητές ένα πουγκί που περιείχε ένα κοχύλι, ένα πούπουλο, ένα κομμάτι παζλ, ένα μικρό κλειδί, ένα λουλούδι, μια καρδούλα και ένα αστεράκι. Στο μήνυμά της, η δασκάλα εξηγούσε στα παιδιά την ιδιαίτερη σημασία του κάθε αντικειμένου και σίγουρα τα έκανε να την αγαπήσουν ακόμη περισσότερο.

Δείτε τις φωτογραφίες

 Το «πουγκί των θησαυρών»: Δασκάλα στα Γιάννενα υποδέχθηκε τους μαθητές με τον πιο συγκινητικό τρόπο  Το «πουγκί των θησαυρών»: Δασκάλα στα Γιάννενα υποδέχθηκε τους μαθητές με τον πιο συγκινητικό τρόπο

Advertisement