Το σπίτι που ισορροπεί στην άκρη του λόφου

Το ασυνήθιστο σπίτι των τεσσάρων υπνοδωματίων που θα σας δείξουμε στην συνέχεια είναι σχεδιασμένο από την MVRDV και την Mole Architects. Θα το δείτε να ισορροπεί στην άκρη ενός απότομου λόφου στο Suffolk της Αγγλίας.

Γνωστό και ως «Balancing Barn«, αυτό το δροσερό σπίτι είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι που αντανακλά εξωτερικά ενώ το εσωτερικό του είναι όμορφα επενδυμένο με κόντρα πλακέ. Αν δεν σας αρέσει για να το χρησιμοποιήσετε για σπίτι μπορείτε να το πάρετε για.. κούνια!

 

Το σπίτι που ισορροπεί στην άκρη του λόφου

 

Το σπίτι που ισορροπεί στην άκρη του λόφου

 

Το σπίτι που ισορροπεί στην άκρη του λόφου

 

Το σπίτι που ισορροπεί στην άκρη του λόφου

 

Το σπίτι που ισορροπεί στην άκρη του λόφου

 

Το σπίτι που ισορροπεί στην άκρη του λόφου

 

Το σπίτι που ισορροπεί στην άκρη του λόφου

 

Το σπίτι που ισορροπεί στην άκρη του λόφου

 

Το σπίτι που ισορροπεί στην άκρη του λόφου

 

Το σπίτι που ισορροπεί στην άκρη του λόφου

 

Το σπίτι που ισορροπεί στην άκρη του λόφου

 

Το σπίτι που ισορροπεί στην άκρη του λόφου