Το «στοιχειωμένο» ελληνικό χωριό όπου ζουν μόνο κούκλες!
Advertisement

Κι όμως αυτό το χωριό υπάρχει! Θα το βρείτε σε μια περιοχή ανάμεσα στη Ζαχάρω και την Κυπαρισία!
Το «στοιχειωμένο» ελληνικό χωριό όπου ζουν μόνο κούκλες!
Λέγεται «Τιμπούλις» και στην πραγματικότητα δεν είναι ολόκληρο χωριό, αλλά ένα τεράστιο κουκλόσπιτο, κάπου ανάμεσα στο χωριό Θολό και στο Λέπρεο. Αυτό το «μυστικό χωριό» που μαγεύει τους επισκέπτες, είναι ένα ιδιότυπο μουσείο και θα συμφωνήσετε ότι μοιάζει στοιχειωμένο.
Το «στοιχειωμένο» ελληνικό χωριό όπου ζουν μόνο κούκλες!
Το «Τιμπούλις» είναι ένα ιδιότυπο μουσείο, όπου ζει ένα ζευγάρι, η Ούλι και ο άνδρας της Τίμπορ (εξού και το Τιμπούλις). Ένα ζευγάρι που από σκουπίδια έφτιαξαν έναν καφενείο – παντοπωλείο για να ζουν οι κούκλες τους.
Το «στοιχειωμένο» ελληνικό χωριό όπου ζουν μόνο κούκλες!
Κούκλες βιτρίνας μοιάζουν με πραγματικούς κατοίκους και επισκέπτες του χωριού, ενώ κάθονται κάτω από την κληματαριά, στο μπαλκόνι και μέσα στο οίκημα.

Η είσοδος στον χώρο είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες, ενώ εκτός από κούκλες υπάρχουν και διάφορα άλλα παλιά αντικείμενα, που έχουν βρεθεί στα πιο απίστευτα μέρη!

Advertisement

Κασέλες και μπαούλα, γιαταγάνια και κούνιες! Φωτογραφίες άλλων εποχών και σπιτικές μαρμελάδες.

Το «στοιχειωμένο» ελληνικό χωριό όπου ζουν μόνο κούκλες! Το «στοιχειωμένο» ελληνικό χωριό όπου ζουν μόνο κούκλες! Το «στοιχειωμένο» ελληνικό χωριό όπου ζουν μόνο κούκλες!

Ένας θησαυρός στην μέση του πουθενά! Συλλέκτες που έχουν να πουν πολλές ιστορίες και ζουν σαν πρωταγωνιστές σε παραμύθι.

Το «στοιχειωμένο» ελληνικό χωριό όπου ζουν μόνο κούκλες! Το «στοιχειωμένο» ελληνικό χωριό όπου ζουν μόνο κούκλες! Το «στοιχειωμένο» ελληνικό χωριό όπου ζουν μόνο κούκλες! Το «στοιχειωμένο» ελληνικό χωριό όπου ζουν μόνο κούκλες! Το «στοιχειωμένο» ελληνικό χωριό όπου ζουν μόνο κούκλες! Το «στοιχειωμένο» ελληνικό χωριό όπου ζουν μόνο κούκλες!

Δείτε τις φωτογραφίες αυτού του… θησαυρού που βρίσκεται στη μέση του πουθενά, τις οποίες τράβηξε ένας από τους εντυπωσιασμένους επισκέπτες του.

Advertisement