«Το σχολείο είναι ευτυχία»: Το βίντεο που προκαλεί κατάθλιψη για το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα
Advertisement

Στη χώρα όπου ο εκπαιδευτικός αυτοαξιολογείται και αποδίδει με τρόπο υποδειγματικό, ο μαθητής έχει το απόγευμα ελεύθερο γιατί η μελέτη στο σχολείο είναι αρκετή, ενώ ο γονιός δεν ξέρει τι σημαίνει «ιδιωτική εκπαίδευση» – Το ελληνικό σύστημα σε σχέση με αυτά τα δεδομένα φαντάζει από απαρχαιωμένο μέχρι τριτοκοσμικό

«Το σχολείο είναι ευτυχία»: Το βίντεο που προκαλεί κατάθλιψη για το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα
blogs.sch

Η Φινλανδία φιγουράρει πάντα στις πρώτες θέσεις όσον αφορά τις διεθνείς κατατάξεις για το επίπεδο του εκπαιδευτικού της συστήματος. Μάλιστα, ξεχωρίζει ως μια από τις χώρες που παραδοσιακά φιγουράρουν στις κορυφαίες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης του ΟΟΣΑ με τους καλύτερους 15χρονους μαθητές της υφηλίου.

Advertisement

Παρά την επιτυχία της, η Φινλανδία δε δείχνει να έχει εφησυχάσει και ψάχνει συνεχώς νέα μοντέλα εκπαίδευσης, προκειμένου να υπάρχει μια συνεχής εξέλιξη και πρόοδος. Οι εκπαιδευτικοί είναι πρόθυμοι να κάνουν ότι είναι απαραίτητο για να πετύχουν τους στόχους τους και είναι ανοιχτοί πάντα σε νέα ριζοσπαστικά προγράμματα.

Παρακολουθήστε το βίντεο απο τη εκπομπη Vinilio που ακολουθεί για να σας λυθεί κάθε απορία γιατί η Φινλανδία έχει το καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα στον κόσμο…

 

Δειτε αυτο το Video απο τη εκπομπη Vinilio και πειτε μου αν βρισκετε εστω και Μια ομoιοτητα με το Ελληνικο εκπαιδευτικο συστημα…….!!

Geplaatst door George Paterakis op donderdag 17 mei 2018

Advertisement