Μερικοί -τουλάχιστον εύπιστοι- από το το πλήθος νομίζουν ότι είναι μάρτυρες πραγματικών τηλεμεταφορών α λα Σταρ Τρεκ παρατηρώντας ανθρώπους να εξαφανίζονται και να… εμφανίζονται σε άλλα σημεία! Δείτε πώς επιτεύχθηκε το εντυπωσιακό, αλλά ευφυές στην απλότητά του τρικ.

Φάρσα - τηλεμεταφορέας για την προώθηση του Σταρ Τρεκ!

Στο πλαίσιο της έξυπνης προώθησης του επερχόμενου Blu-ray/DVD της ταινίας Star Trek Into Darkness, o διαδικτυακός πάροχος ταινιών Blinkbox και ο βρετανός ταχυδακτυλουργός Σκοτ Πένροουζ τοποθέτησαν ένα “πραγματικό” τηλεμεταφορέα -σαν αυτόν που βλέπουμε τόσες δεκαετίες τώρα στο διαστημόπλοιο Έντερπραιζ- σε ένα εμπορικό κέντρο του Λονδίνου και τον έθεσαν σε… λειτουργία “τηλεμεταφέροντας” κάποιους εθελοντές και αφήνοντας το πλήθος των διερχομένων με ανοιχτό το στόμα!

Μάλιστα, μερικοί -τουλάχιστον εύπιστοι- από το το κοινό νομίζουν ότι είναι μάρτυρες πραγματικών τηλεμεταφορών α λα Σταρ Τρεκ, μην μπορώντας να πιστέψουν στα μάτια τους όταν βλέπουν ανθρώπους να εξαφανίζονται και να… εμφανίζονται σε άλλα σημεία του εμπορικού κέντρου!

Στην πραγματικότητα βέβαια πρόκειται για ένα εντυπωσιακό, αλλά ευφυές στην απλότητά του τρικ… Παρακολουθήστε όλο το βίντεο αν θέλετε να μάθετε πώς ο δαιμόνιος Πένροουζ ξεγέλασε τους παρευρισκομένους…

 

via