Φωτογραφίες πριν και μετά το μακιγιάζ

Εντυπωσιακές φωτογραφίες πριν και μετά το μακιγιάζ από τον Ρώσο καλλιτέχνη Βαντίμ Αντρέεβ

Υπάρχει μια λαϊκή παροιμία στη Ρωσία που λέει ότι πριν παντρευτείτε, θα πρέπει πρώτα να πάρετε τη μέλλουσα νύφη μαζί σας στη σάουνα. Εκεί θα μπορέσετε να δείτε το πραγματικό της πρόσωπο, χωρίς όλα αυτά τα καλλυντικά που μπορούν να σας εξαπατήσουν σε μεγάλο βαθμό.

Αυτή η παροιμία μάλλον ταιριάζει απόλυτα στο εντυπωσιακό έργο του Βαντίμ Αντρέεβ. Ο καλλιτέχνης από την Ρωσία δεν χρησιμοποιεί το Photoshop για να μεταμορφώσει τα μοντέλα του. Δουλεύοντας μόνο με τα παραδοσιακά καλλυντικά κάνει τόσο καλή δουλειά που είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι οι φωτογραφίες δεν είναι ρετουσαρισμένες!

Δείτε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά “Πριν και μετά” του Βαντίμ Αντρέεβ..

 

Φωτογραφίες πριν και μετά το μακιγιάζ Φωτογραφίες πριν και μετά το μακιγιάζ Φωτογραφίες πριν και μετά το μακιγιάζ Φωτογραφίες πριν και μετά το μακιγιάζ Φωτογραφίες πριν και μετά το μακιγιάζ Φωτογραφίες πριν και μετά το μακιγιάζ Φωτογραφίες πριν και μετά το μακιγιάζ Φωτογραφίες πριν και μετά το μακιγιάζ Φωτογραφίες πριν και μετά το μακιγιάζ Φωτογραφίες πριν και μετά το μακιγιάζ Φωτογραφίες πριν και μετά το μακιγιάζ Φωτογραφίες πριν και μετά το μακιγιάζ Φωτογραφίες πριν και μετά το μακιγιάζ Φωτογραφίες πριν και μετά το μακιγιάζ Φωτογραφίες πριν και μετά το μακιγιάζ Φωτογραφίες πριν και μετά το μακιγιάζ Φωτογραφίες πριν και μετά το μακιγιάζ Φωτογραφίες πριν και μετά το μακιγιάζ Φωτογραφίες πριν και μετά το μακιγιάζ Φωτογραφίες πριν και μετά το μακιγιάζ