Όταν έμαθε ότι ο γιος του εκφοβίζει συμμαθητές του, τον τιμώρησε με τον πιο περίεργο τρόπο!
Advertisement

Όταν ένας πατέρας από το Ουισκόνσιν ανακάλυψε ότι ο γιος του εκφόβιζε τους συμμαθητές του στο σχολείο, αντί να αφήσει το σχολείο να πειθαρχήσει το παιδί του, πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Ο Τίμοθι Ρόμπενσχορστ ένιωσε σοκαρισμένος αλλά και πολύ εξοργισμένος όταν έμαθε ότι ο γιος του, Κέιντεν, εκφόβιζε ένα συμμαθητή του στο σχολείο. Για να εξασφαλίσει ότι ο Κέιντεν δεν θα το κάνει ποτέ ξανά, του επέβαλε μια τιμωρία χωρισμένη σε.. κατηγορίες.

Advertisement

Πρώτα από όλα ο Τίμοθι ξύπνησε τον γιο του στις 4:30 το πρωί και τον ανάγκασε να κάνει 50 κάμψεις με τις γροθιές του. Έπειτα ο Κέιντεν συνέχισε τις κάμψεις, αυτή τη φορά όμως σε πάγκο.

Ακολούθησε τρέξιμο 1,5 χιλιομέτρου, εθελοντική εργασία σε δυο σπίτια που επέλεξε ο μπαμπάς του και στη συνέχεια ο Κέιντεν έπρεπε να ζητήσει συγνώμη από τον συμμαθητή του που εκφόβιζε, μπροστά σε όλη του την τάξη.

Τέλος ο Κέιντεν ανέβασε μια φωτογραφία του, μαζί με τον πατέρα του, στο Facebook, στην οποία κρατάει ένα μεγάλο χαρτόνι που αποκαλύπτει δημοσίως τι έκανε. Αυτή η φωτογραφία πολύ σύντομα έγινε viral.
Όταν έμαθε ότι ο γιος του εκφοβίζει συμμαθητές του, τον τιμώρησε με τον πιο περίεργο τρόπο!
Ο μπαμπάς του Κέιντεν είπε για τον πρωτότυπο τρόπο που επέλεξε να συνετίσει τον γιο του:

«Διδάσκω τα παιδιά μου να μην ξεκινούν αυτά καυγάδες. Αλλά αν κάποιος τα χτυπήσει, να ανταποδώσουν. Αυτό συμβαίνει όταν είσαι νταής! Δεν το ανέχομαι αυτό και σήμερα στις 4:30 το πρωί ο γιος μου το κατάλαβε αυτό πολύ καλά. Πρέπει να τερματιστεί αυτή η συμπεριφορά παντού! Τίποτα δεν αλλάζει, μέχρι να σηκώσουμε όλοι ανάστημα. Χρειάζεται μόνο ένας άνθρωπος για να ξεκινήσει μια επανάσταση!”

Advertisement