Όταν αυτό το μικρό κορίτσι ανέβηκε στη σκηνή έκανε τους κριτές να δακρύσουν!
Advertisement

Από το 2002 που προβλήθηκε για πρώτη φορά στη τηλεόραση το Αmerican Idol, πολλές παρόμοιες τηλεοπτικές εκπομπές έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Άλλες με επιτυχία και άλλες όχι.

Πάρτε για παράδειγμα το Voice. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά επιτυχημένο σώου, που το έχουμε απολαύσει και στην Ελληνική τηλεόραση.

Advertisement

Το συγκεκριμένο σώου προσπαθεί να επικεντρωθεί στη φωνή και όχι τόσο στην εξωτερική εμφάνιση του διαγωνιζόμενου, κάτι που είναι απολύτως θετικό. Οι κριτές δεν βλέπουν τον διαγωνιζόμενο και τον κρίνουν μόνο από τις φωνητικές του ικανότητες. Όταν ακούν μία, κατά τη γνώμη τους εξαιρετική φωνή, γυρίζουν για να δουν το πρόσωπο πίσω από τη φωνή.

Όταν αυτό το μικρό κορίτσι ανέβηκε στη σκηνή έκανε τους κριτές να δακρύσουν!
Κάτι ανάλογο συνέβη πρόσφατα στο “The Voice” για παιδιά στη Γερμανία. Η μικρή Solomia δεν χρειάστηκε να τραγουδήσει για πολύ το “Time To Say Goodbye” του Andrea Bocelli. Λίγα μόλις δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ξεκίνησε, οι κριτές γύρισαν τις καρέκλες τους συγκινημένοι από την ομορφιά της φωνής της.

Απολαύστε την..

 

Τι απίστευτη ερμηνεία! Η ικανότητα της στο τραγούδι ξεπερνά πολλούς επαγγελματίες ενήλικες. Είναι βέβαιο ότι το μέλλον της ανήκει!

Advertisement