Όταν κουράστηκε να εμφανίζεται στις φωτογραφίες “βελτιωμένη”, έκανε αυτό..
Advertisement

Η Colbie Caillat, είναι τραγουδίστρια βραβευμένη με Grammy και μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο δίσκο, με τίτλο Gypsy Heart. Αλλά έναν ακριβώς χρόνο πριν έκανε την δική της επανάσταση μέσα από το τραγούδι Try που έχει ένα πολύ, πολύ ιδιαίτερο βίντεο κλιπ!
Όταν κουράστηκε να εμφανίζεται στις φωτογραφίες “βελτιωμένη”, έκανε αυτό..
Το τραγούδι έχει να κάνει με όλη αυτή την υπερπροσπάθεια που κάνουν οι γυναίκες να είναι πάντα όμορφες και φροντισμένες όπως τους έχει επιβάλει η κοινωνία.

Η Colbie μίλησε στο αμερικάνικο Elle για όλη αυτή την πίεση που υπόκειται από τα περιοδικά και το πόσο photoshop της κάνουν κάθε φορά και αποκάλυψε από ποιον προήλθε η ιδέα για το βίντεο κλιπ του Try που θα δείτε στη συνέχεια.

Advertisement

“Πήγα στο στούντιο ηχογράφησης μαζί με τον Kenneth Babyface Edmonds και του είπα ότι πιέζομαι πάρα πολύ να είμαι κάποια που στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με εμένα ούτε εμφανισιακά ούτε ως προς τις μουσικές μου προτιμήσεις. Εκείνος άρχισε να γελάει και μου είπε: κοίτα θα δεις τι θα κάνουμε! Αυτή δεν είσαι εσύ και είναι αστείο να ζητάνε κάτι τέτοιο από εσένα”.

Κι έτσι, δημιουργήθηκε το βίντεο κλιπ του Try που δείχνει κάμποσες γυναίκες, μεταξύ των οποίων και την ίδια την τραγουδίστρια, να βγάζουν τις τρέσες, το μακιγιάζ, τις ψεύτικες βλεφαρίδες, να απελευθερώνονται και να αποκαλύπτουν τον πραγματικό τους εαυτό!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο κλιπ!

 

 

Advertisement