10 πρωτότυπα μπρελόκ για τα κλειδιά σας

10 πρωτότυπα μπρελόκ που θα εντυπωσιάσουν εσάς και τους φίλους σας!

 

1. Μπρελόκ Πιπίλα

10 πρωτότυπα μπρελόκ για τα κλειδιά σας

Νέα μητέρα που θες να το φωνάξεις παντού πως έγινες επιτέλους μάνα… αυτό είναι το κατάλληλο αξεσουάρ για σένα.

Με το μπρελόκ πιπίλα μπορείς να έχεις πάντα τα κλειδιά σου σε πρώτη ζήτηση και να δείχνεις σε όλους αυτό που είσαι… «μια χαζομαμά»…
Το μπρελόκ είναι κατασκευασμένο από ψευδάργυρο, με κρίκο για την τοποθέτηση των κλειδιών σου και έχει προσαρμοσμένη μια μεταλλική πιπίλα με μπλε λεπτομέρειες.

Κατάλληλο ακόμη και για δώρο σε νέες μητέρες, ένα μικρό αλλά εύχρηστο και διασκεδαστικό δώρο για τη μητέρα είναι αρκετό να της ανεβάσει το κέφι και να της δώσει το έναυσμα για εξορμήσεις…

Βρείτε το εδώ.

 

2. Μπρελόκ – Φακός Υποβρύχιο

10 πρωτότυπα μπρελόκ για τα κλειδιά σας

Το μπρελόκ υποβρύχιο φακός είναι έτοιμο να σας βοηθήσει να ερευνήσετε με το φώς του σκοτεινές… κλειδαρότρυπες!

Βρείτε το εδώ.

 

 

3. Μπρελόκ-Ψηφιακή Φωτογραφοθήκη

10 πρωτότυπα μπρελόκ για τα κλειδιά σας

Διαθέτει οθόνη 1,5’, χωρητικότητα μνήμης 8Μb (μπορεί να αποθηκεύσει έως 50 φωτογραφίες). Δυνατότητα προβολής φωτογραφιών ανά φωτογραφία ή με Slide Show BMP, JPG.
Περιλαμβάνει πρόγραμμα software για σύνδεση με υπολογιστή.Επιπλέον παρέχει σύνδεση με USB καλώδιο και αλυσίδα κλειδιών.
Λειτουργεί με μπαταρία Λιθίου. Βρείτε το εδώ.

 

 

4. Μπρελόκ με Μυστική Θήκη

10 πρωτότυπα μπρελόκ για τα κλειδιά σας

Αυτό το χρήσιμο μπρελόκ διαθέτει μια μυστική θήκη για χαρτονομίσματα, ώστε ότι κι αν συμβεί να σας βγάλει από μια δύσκολη θέση. Τοποθετήστε στο εσωτερικό της μυστικής θήκης ένα χαρτονόμισμα, ώστε να έχετε πάντα μαζί ένα εφεδρικό ποσό που θα ξέρετε μόνο εσείς.
Σε περίπτωση που χάσετε ποτέ το πορτοφόλι σας ή απλά τελειώνουν τα χρήματα σε μια πραγματικά κακή στιγμή,
αυτό το μπρελόκ θα σας βγάλει από την δύσκολη στιγμή και σίγουρα θα έχετε χρήματα για να πάρετε ένα ταξί και να γυρίσετε σπίτι.
Ανθεκτικό, διακριτικό, αδιάβροχο, αλλά κυρίως χρήσιμο, κρεμάστε το στα κλειδιά σας και ξεχάστε το μέχρι να το χρειαστείτε!

Βρείτε το εδώ.

 

 

5. Τρίποδο και Μπρελόκ – DigiDudes

10 πρωτότυπα μπρελόκ για τα κλειδιά σας

Το DigiDude είναι ένα αστείο, φορητό τρίποδο κάμερας και μπρελόκ …μαζί και όλα αυτά κατασκευασμένα σε ένα στιλάτο και φευγάτο «Φίλο». Απλά ξεβίδωσε το κεφάλι του ψηφιακού σου φίλου και τράβηξε τα ενσωματωμένα πτυσσόμενα πόδια. Στήριξε στη στιγμή την κάμερα σου για απίθανες φωτογραφίες σε χρόνο ρεκόρ.
Η ευκολία στη χρήση και η σταθερότητά του νέου ψηφιακού σου φίλου θα σε κάνει να αποχαιρετήσεις για πάντα τις κουνημένες και θολές φωτογραφίες, τα πολύπλοκα και βαριά τρίποδα, τα άχρηστα και μπελαλίδικα εξαρτήματα της κάμερας σου.

Βρείτε το εδώ.

 

 

6. Μπρελόκ – Φορτιστής Κινητών

10 πρωτότυπα μπρελόκ για τα κλειδιά σας

Το κινητό σου γίνεται απαραίτητο εργαλείο στη μάχη της καθημερινότητας αλλά δεν προλαβαίνεις να πας σπίτι … και η μπαταρία αργοπεθαίνει! Η λύση είναι στο χέρι σου με τον ειδικό ηλιακό φορτιστή-μπρελόκ! Εσύ πας παντού και το κινητό σου είναι πάντα φορτισμένο.

Ηλιακός φορτιστής – μπρελόκ για φορητές συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα, συσκευές αναπαραγωγής MP3/MP4, PDA και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

Διαθέτει ένδειξη φόρτισης και μπορεί να φορτίσει τόσο με την έκθεσή του σε ηλιακό φως, όσο και με την σύνδεσή του σε μια θύρα USB.

Με μπαταρία λιθίου 600MaH και πέντε αντάπτορες σύνδεσης με συσκευές: Motorola, Nokia, Samsung, Blackberry, IPod Nano – iPhone.

Βρείτε το εδώ.

 

 

 

7. Ηλεκτρονικό Ψαχτήρι

10 πρωτότυπα μπρελόκ για τα κλειδιά σας

Το ηλεκτρονικό ψαχτήρι ήρθε για να σας σώσει από τον πονοκέφαλο της ανεύρεσης των χαμένων κλειδιών. Έχετε ποτέ πετάξει τα κλειδιά σας στο τραπέζι και στην συνέχεια ξεχάσατε που τα βάλατε; Ακόμα και αν έχετε κάποιο ειδικό σημείο για τα κλειδιά σας, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα ότι τελικά θα τα χάσετε κάποια στιγμή. Το Whistle Key Finder ήρθε για να σας σώσει από τον πονοκέφαλο της ανεύρεσης των χαμένων κλειδιών.

Αυτό το μπρελόκ με την κομψή εμφάνιση καθιστά πανεύκολο να εντοπίσετε τα κλειδιά σας, διότι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σφυρίξετε για να ενεργοποιήσετε μια σειρά από ηχητικά σήματα, τα οποία θα σας οδηγήσουν κατευθείαν στον χαμένο θησαυρό σας. Το μπρελόκ έχει ακόμα και μια κόκκινη λυχνία που ανάβει όταν ακούγονται οι ήχοι, έτσι ώστε να είναι ακόμα πιο εύκολο να βρείτε τα κλειδιά σας σε ένα σκοτεινό μέρος.

Βρείτε το εδώ.

 

 

8. Μπρελόκ μίνι Ηχείο – Disco Μπάλα

10 πρωτότυπα μπρελόκ για τα κλειδιά σας

Τώρα πλέον μπορείτε να ακούσετε μουσική όπου και αν είστε! Αυτό το gadget λειτουργεί τόσο σαν ηχείο όσο και σαν μπρελόκ.

Τροφοδοτούμενο από USB, θα σας προσφέρει μέχρι δυόμισι ώρες μουσική.

Βρείτε το εδώ.

 

9. Μπρελόκ Pac Man με ήχους

10 πρωτότυπα μπρελόκ για τα κλειδιά σας

Μπρελόκ με ήχους με την αισθητική του πιο γνωστού ηλεκτρονικού παιχνιδιού των ’80s!

Για τη λειτουργία του απαιτούνται 2 μπαταρίες AG13 . Βρείτε το εδώ.

 

10. Μπρελόκ & μίνι φακός – Top Gear Stig

10 πρωτότυπα μπρελόκ για τα κλειδιά σας

Ένα πρακτικό μπρελόκ – μίνι φακός για κάθε fan του Stig από το Top Gear! Βρείτε το εδώ!