Advertisement

Τα σχολεία άνοιξαν. Τι ακολουθεί; Τα διαγωνίσματα. Να μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να αποτύχετε σίγουρα, και γιατί όχι; Να σας πετάξουν από την τάξη και να μην σας επιτρέψουν να ξαναεπιστρέψετε…

19 τρόποι να σας πετάξουν από την τάξη

Advertisement

1. Πάρτε ένα αντίγραφο του διαγωνίσματος και τρέξτε έξω φωνάζοντας: Αντρέα, Αντρέα, έχω τα μυστικά έγγραφα!

2. Μιλάτε καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέτασης. Διαβάστε τις ερωτήσεις δυνατά και συζητήστε με τον εαυτό σας για τις απαντήσεις επίσης δυνατά.

Αν σας ζητήσουν να σταματήσετε φωνάξτε “ήμουν τόσο σίγουρος ότι μπορείτε να ακούτε μέχρι και τις σκέψεις μου”. Μετά αρχίστε να μιλάτε για το πόσο ηλίθιος είναι ο καθηγητής..

3. Φέρτε στην τάξη μαζορέτες!

4. Μπείτε μέσα, πάρτε το τεστ και καθίστε κάτω. Μετά από πέντε λεπτά, φωνάξτε δυνατά στον καθηγητή: “Δεν καταλαβαίνω τίποτα απ’ όλα αυτά. Δεν έχω χάσει ούτε μια παρακολούθηση του μαθήματος! Ποιο είναι το πρόβλημα; Και ποιος στο διάολο είσαι εσύ; Που είναι ο κανονικός τύπος;”

5. Στο χαρτί με τις απαντήσεις (βιβλίο, οτιδήποτε) βρείτε ένα νέο, ενδιαφέρον τρόπο να αρνηθείτε να απαντήσετε σε κάθε ερώτηση.

Για παράδειγμα: “Αρνούμαι να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση διότι έρχεται σε σύγκρουση με τα θρησκευτικά μου πιστεύω.” Γίνεται δημιουργικοί.

6. Μπείτε μέσα στην αίθουσα πανικόβλητοι. Ανασάνετε ανακουφιστικά. Πηγαίνετε στον καθηγητή και πείτε του “Με βρήκαν, πρέπει να εξαφανιστώ από την χώρα” και φύγετε τρέχοντας

7. Μετά από 15 λεπτά μέσα στην αίθουσα, σηκωθείτε , σκίστε το τεστ σε πολύ μικρά χαρτάκια, πετάξτε τα στον αέρα και φωνάξτε ” Καλά Χριστούγεννα!“. Αν είστε αρκετά τολμηροί, ζητήστε ένα άλλο αντίγραφο του τεστ, πείτε ότι χάσατε το πρώτο. Επαναλάβετε αυτήν την διαδικασία μετά από 15 λεπτά.

19 τρόποι για να σας πετάξουν από την τάξη!

8. Απαντήστε σε όλο το τεστ, με διαφορετική γλώσσα. Αν δεν ξέρετε καμία επινοήστε μια! Για μαθηματικά/θετικές επιστήμες, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε λατινικά νούμερα.

9. Κάθε 5 λεπτά να σηκώνεστε, να μαζεύετε όλα σας τα πράγματα, να πηγαίνετε σε άλλη θέση και να συνεχίζετε με το τεστ σας.

10. Παραδώστε το γραπτό σας σε περίπου 30 λεπτά. Όπως βγαίνετε έξω αρχίστε να σχολιάζετε δυνατά πόσο εύκολο ήταν.

11. Που και που χειροκροτήστε δύο φορές γρήγορα. Εάν ο καθηγητής σας ρωτήσει γιατί, πείτε του με κατηγορηματικό τόνο, “ο φωτεινός γλόμπος που υπάρχει πάνω από το κεφάλι μου όταν μου έρχεται η ιδέα, λειτουργεί μόνο στο χειροκρότημα.” Ντααα!

12. Πηγαίνετε στην τάξη φορώντας μια μαύρη καπαρντίνα. Μετά από 30 λεπτά φορέστε μια άσπρη μάσκα και ξεκινήστε να φωνάζετε: ” Είμαι εδώ, το φάντασμα της όπερας” μέχρι να σας σύρουν έξω

13. Φέρτε ένα νεροπίστολο μαζί σας. Αρκετά εξηγήσαμε

14. Από την ώρα που ξεκινάει το διαγώνισμα, σιγομουρμουρίστε το soundtrack του Jeopardy.

 

 

Αγνοήστε το αίτημα του καθηγητή να σταματήσετε. Όταν στο τέλος έχει φτάσει στο σημείο να σας πετάξει έξω ούτως ή άλλως, αρχίστε να τραγουδάτε την μουσική του Δόγκανου..

 

 

 

15. Ρίξτε μια σφαλιάρα στον διπλανό σας.Μετά από πέντε λεπτά ρίξτε άλλες δύο. Μετά από άλλα πέντε λεπτά άλλες τρεις, κ.ο.κ. μέχρι να σας πετάξουν έξω με τις κλωτσιές

16. Πείστε όλους μέσα στην αίθουσα να κάνουν το κύμα!

17. Κάντε παραγγελίες με πίτσες, πιτόγυρα, σουβλάκια, μακαρονάδες, κ.τ.λ. … να σας τα φέρνουν κάθε λίγα λεπτά μέσα στην αίθουσα

18. Φέρτε μαζί σας ένα μουσικό όργανο, και παίξτε πολλούς ήχους. Αν σας ζητήσουν να σταματήσετε, πείτε: “με βοηθάει να σκέφτομαι”.

Φέρτε μαζί σας ένα αντίγραφο με το τι απαγορεύεται να φέρνετε μέσα στην αίθουσα προκαλώντας τον καθηγητή να ψάξει που απαγορεύονται τα μουσικά όργανα κατά τη διάρκεια του διαγωνίσματος. Μην ξεχάσετε να  χρησιμοποιήσετε την φράση ” στο έλεγα εγώ “!

19. Φορέστε μέσα από τα ρούχα σας την στολή του Σούπερμαν και βάλτε ένα φίλο σας να σας καλέσει στο κινητό. Η συνέχεια θα μπορούσε να μοιάζει με αυτή του βίντεο..

 

via

Advertisement