Τα παιδιά δεν είναι παιχνίδια, αλλά στις φωτογραφίες τα παιχνίδια είναι μωρά και μάλιστα μοιάζουν εκπληκτικά με τα παιδιά που τα έχουν αγκαλιά.

20 μωρά που μοιάζουν καταπληκτικά με τις κούκλες τους!

Οι ομοιότητες δεν κρύβονται και συνήθως εστιάζουν στα μάτια, τα χείλη και τα μαλλιά των αστείων ζευγαριών. Κάποιες φορές, μάλιστα, η πόζα είναι τέτοια που τα δύο μωρά μοιάζουν με δίδυμα αδέρφια.

20 μωρά που μοιάζουν καταπληκτικά με τις κούκλες τους!

Ας μην το κρύψουμε πάντως, κάποια από αυτά τα μωράκια- κουκλάκια είναι αρκετά ανατριχιαστικά. Βασικά, όλα τους είναι ανατριχιαστικά. Άραγε που χάθηκαν τα λούτρινα ζωάκια;

20 μωρά που μοιάζουν καταπληκτικά με τις κούκλες τους! 20 μωρά που μοιάζουν καταπληκτικά με τις κούκλες τους! 20 μωρά που μοιάζουν καταπληκτικά με τις κούκλες τους! 20 μωρά που μοιάζουν καταπληκτικά με τις κούκλες τους! 20 μωρά που μοιάζουν καταπληκτικά με τις κούκλες τους! 20 μωρά που μοιάζουν καταπληκτικά με τις κούκλες τους! 20 μωρά που μοιάζουν καταπληκτικά με τις κούκλες τους! 20 μωρά που μοιάζουν καταπληκτικά με τις κούκλες τους! 20 μωρά που μοιάζουν καταπληκτικά με τις κούκλες τους! 20 μωρά που μοιάζουν καταπληκτικά με τις κούκλες τους! 20 μωρά που μοιάζουν καταπληκτικά με τις κούκλες τους! 20 μωρά που μοιάζουν καταπληκτικά με τις κούκλες τους! 20 μωρά που μοιάζουν καταπληκτικά με τις κούκλες τους! 20 μωρά που μοιάζουν καταπληκτικά με τις κούκλες τους! 20 μωρά που μοιάζουν καταπληκτικά με τις κούκλες τους! 20 μωρά που μοιάζουν καταπληκτικά με τις κούκλες τους! 20 μωρά που μοιάζουν καταπληκτικά με τις κούκλες τους! 20 μωρά που μοιάζουν καταπληκτικά με τις κούκλες τους!